Microsoft gaat Surfacetablet in alle elektronicawinkels verkopen

Microsoft gaat de Surfacetablet op Windows RT in vrijwel alle elektronicawinkels en -ketens verkopen, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt. Tot dusver was de Surface in de landen waar de tablet al verkrijbaar is, slechts in enkele winkels te koop.

Microsoft Surface

In Nederland is de tablet nog niet te koop. Op websites wordt het apparaat wel alvast aangeboden, zoals op tabletcenter.nl, die hem voor 499 euro online heeft gezet met de mededeling dat de tablet binnenkort wordt verwacht.

In de VS en Australie was de tablet vooralsnog alleen in eigen winkels van Microsoft te koop en enkele uitverkoren retailers. Daar gaat dus verandering in komen; de tablet moet in alle winkels komen te liggen die hem willen verkopen, aldus Microsoft. Dat gaat in die landen vanaf volgende week gebeuren.

Tot dusver heeft de selectieve verkoopstrategie van Microsoft tot gevolg gehad dat de tablet tamelijk slecht wordt verkocht. Microsoft hoopt dat dit gaat veranderen als de tablet in meer winkels komt te liggen. De productie van de tablet is inmiddels in de turbostand gezet.

Een woordvoerder van Microsoft meldde dat de tablet na de Verenigde Staten en Australie binnenkort ook in andere landen uitkomt. Maar specifieke data en landen heeft hij niet genoemd. Na de jaarwisseling moet de tablet geleidelijk alom verkrijgbaar zijn.

Bron: Mashable

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters