Microsoft geeft details vrij van januari-update voor Windows Phone 7

Microsoft heeft bekend gemaakt dat het binnenkort met een update zal gaan komen voor Windows Phone 7. De update zal knippen en plakken naar het OS gaan brengen en daarnaast betere doorzoekbaarheid van Marketplace bewerkstelligen.

Windows Phone 7 cut, copy paste

Microsoft heeft op haar website informatie gegeven over de volgende update voor Windows Phone 7. Volgens Microsoft zal de update de komende paar maanden gestaag uitgerold gaan worden, ondanks dat de update de januari-update heet. Details van de update waren al eerder naar buiten gekomen en Microsoft heeft nu een paar extra details toegevoegd over welke verbeteringen aan het OS worden toegevoegd.

Zo zal Microsoft het kopiëren, knippen en plakken in het OS gaan ondersteunen. De methode heeft veel weg van het Android OS en het iOS van Apple. Tekst kan geselecteerd worden en vervolgens naar een clipboard gekopieerd worden waarna het in een andere applicatie weer geplakt kan worden. De update zal ook de prestaties van het OS gaan verbeteren, zo meent Microsoft. Applicaties zullen sneller laden en games moeten nog vloeiender speelbaar zijn met de update.

Microsoft gaat ook de zoekfunctionaliteit van Marketplace onderhanden nemen om zo de vindbaarheid van applicaties beter te maken. Ook het doorzoeken van muziek en overige content zal makkelijk gaan en vooral accurater. De update zal over the air uitgezonden worden naar alle smartphones met het OS in de komende paar maanden, aldus de fabrikant. Een versienummer van de nieuwe software is vooralsnog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters