Microsoft geeft details vrij van januari-update voor Windows Phone 7

Microsoft heeft bekend gemaakt dat het binnenkort met een update zal gaan komen voor Windows Phone 7. De update zal knippen en plakken naar het OS gaan brengen en daarnaast betere doorzoekbaarheid van Marketplace bewerkstelligen.

Windows Phone 7 cut, copy paste

Microsoft heeft op haar website informatie gegeven over de volgende update voor Windows Phone 7. Volgens Microsoft zal de update de komende paar maanden gestaag uitgerold gaan worden, ondanks dat de update de januari-update heet. Details van de update waren al eerder naar buiten gekomen en Microsoft heeft nu een paar extra details toegevoegd over welke verbeteringen aan het OS worden toegevoegd.

Zo zal Microsoft het kopiëren, knippen en plakken in het OS gaan ondersteunen. De methode heeft veel weg van het Android OS en het iOS van Apple. Tekst kan geselecteerd worden en vervolgens naar een clipboard gekopieerd worden waarna het in een andere applicatie weer geplakt kan worden. De update zal ook de prestaties van het OS gaan verbeteren, zo meent Microsoft. Applicaties zullen sneller laden en games moeten nog vloeiender speelbaar zijn met de update.

Microsoft gaat ook de zoekfunctionaliteit van Marketplace onderhanden nemen om zo de vindbaarheid van applicaties beter te maken. Ook het doorzoeken van muziek en overige content zal makkelijk gaan en vooral accurater. De update zal over the air uitgezonden worden naar alle smartphones met het OS in de komende paar maanden, aldus de fabrikant. Een versienummer van de nieuwe software is vooralsnog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters