Microsoft geeft details vrij van januari-update voor Windows Phone 7

Microsoft heeft bekend gemaakt dat het binnenkort met een update zal gaan komen voor Windows Phone 7. De update zal knippen en plakken naar het OS gaan brengen en daarnaast betere doorzoekbaarheid van Marketplace bewerkstelligen.

Windows Phone 7 cut, copy paste

Microsoft heeft op haar website informatie gegeven over de volgende update voor Windows Phone 7. Volgens Microsoft zal de update de komende paar maanden gestaag uitgerold gaan worden, ondanks dat de update de januari-update heet. Details van de update waren al eerder naar buiten gekomen en Microsoft heeft nu een paar extra details toegevoegd over welke verbeteringen aan het OS worden toegevoegd.

Zo zal Microsoft het kopiëren, knippen en plakken in het OS gaan ondersteunen. De methode heeft veel weg van het Android OS en het iOS van Apple. Tekst kan geselecteerd worden en vervolgens naar een clipboard gekopieerd worden waarna het in een andere applicatie weer geplakt kan worden. De update zal ook de prestaties van het OS gaan verbeteren, zo meent Microsoft. Applicaties zullen sneller laden en games moeten nog vloeiender speelbaar zijn met de update.

Microsoft gaat ook de zoekfunctionaliteit van Marketplace onderhanden nemen om zo de vindbaarheid van applicaties beter te maken. Ook het doorzoeken van muziek en overige content zal makkelijk gaan en vooral accurater. De update zal over the air uitgezonden worden naar alle smartphones met het OS in de komende paar maanden, aldus de fabrikant. Een versienummer van de nieuwe software is vooralsnog onbekend.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters