Microsoft geeft een kijkje in de toekomst van Windows

Microsoft heeft een video gemaakt waarin kort maar krachtig wordt uitgelegd hoe de softwaregigant de toekomst ziet van Windows en Windows Mobile. In de video zijn de nieuwste technieken gebruikt en opgetekend om een idee te geven hoe de toekomst rond 2019 eruit zou kunnen zien.

Microsoft 2019

De harde kern van Microsoft’s R&D-afdeling heeft een video in elkaar gezet over de toekomst van de mensheid en hoe de techniek hierin een rol zal gaan spelen. Deze denktank binnen Microsoft focust zich vooral op de lange-termijnplanning en probeert dagelijks ‘out-of-the-box’ te denken om zo met nieuwe ideeën te komen voor nieuwe technologieën. Door middel van de onderstaande video willen ze laten zien wat zij bedacht hebben en hoe zij denken dat de toekomst er over tien jaar uit zal zien. In de video is vooral goed te zien dat computers, mp3-spelers en telefoons eigenlijk nagenoeg hetzelfde kunnen en doen. Ze zijn allemaal even krachtig, klein en goed uitgedacht en je kunt ze altijd bij je dragen.

Windows Mobile heeft in de video een geheel nieuw uiterlijk gekregen en werkt vooral via spraak en touch. Ook kan het indoor gps-navigatie aanbieden aan de gebruiker en kan het pijlen projecteren om zo te laten zien waar je naar toe moet. Het is slechts een toekomstvisie maar wat ons betreft ziet de toekomst er erg rooskleurig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters