Microsoft geeft een kijkje in de toekomst van Windows

Microsoft heeft een video gemaakt waarin kort maar krachtig wordt uitgelegd hoe de softwaregigant de toekomst ziet van Windows en Windows Mobile. In de video zijn de nieuwste technieken gebruikt en opgetekend om een idee te geven hoe de toekomst rond 2019 eruit zou kunnen zien.

Microsoft 2019

De harde kern van Microsoft’s R&D-afdeling heeft een video in elkaar gezet over de toekomst van de mensheid en hoe de techniek hierin een rol zal gaan spelen. Deze denktank binnen Microsoft focust zich vooral op de lange-termijnplanning en probeert dagelijks ‘out-of-the-box’ te denken om zo met nieuwe ideeën te komen voor nieuwe technologieën. Door middel van de onderstaande video willen ze laten zien wat zij bedacht hebben en hoe zij denken dat de toekomst er over tien jaar uit zal zien. In de video is vooral goed te zien dat computers, mp3-spelers en telefoons eigenlijk nagenoeg hetzelfde kunnen en doen. Ze zijn allemaal even krachtig, klein en goed uitgedacht en je kunt ze altijd bij je dragen.

Windows Mobile heeft in de video een geheel nieuw uiterlijk gekregen en werkt vooral via spraak en touch. Ook kan het indoor gps-navigatie aanbieden aan de gebruiker en kan het pijlen projecteren om zo te laten zien waar je naar toe moet. Het is slechts een toekomstvisie maar wat ons betreft ziet de toekomst er erg rooskleurig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters