Microsoft geeft gratis Xboxen weg bij Windows Phone 7 in Oostenrijk

Xbox Live blijkt een erg belangrijke dienst in Windows Phone 7 te zijn en dat blijkt zeker nu Microsoft heeft besloten om in Oostenrijk gratis Xboxen weg te gaan geven bij elke Windows Phone 7-telefoon.

WP7 gratis Xbox ad Oostenrijk

In Nederland zal Windows Phone 7 vannacht gelanceerd worden met een nachtelijke verkoop in Rotterdam. De rest van Europa moet een halve dag langer wachten en consumenten buiten Nederland zullen pas morgenochtend een toestel van de nieuwe generatie Windows Phones in handen kunnen krijgen. Zo geldt dat ook voor Oostenrijk, maar daar hebben klanten wel een ander groot voordeel: iedereen die morgen een Windows Phone 7-toestel zal kopen in de winkels van provider A1 zal daar namelijk een gratis Xbox 360 Arcade 4GB bij krijgen. Dat is overigens wel zo lang de voorraad strekt.

Hiermee wordt het wel duidelijk hoe belangrijk gaming voor Microsoft is op haar nieuwe platform. Want hoewel deze actie natuurlijk in de eerste plaats als lokkertje geldt om zo veel mogelijk Windows Phones te verkopen, kun je ook meteen je Xbox koppelen aan je telefoon en via Xbox Live scores, archievements en dergelijken uitwisselen. Onze review van de eerste Windows Phone 7-telefoon die wij in handen kregen, de Samsung Omnia 7, zal aankomende zaterdag online komen.

Bron: Electronista

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters