Microsoft geeft laatste release candidate Windows 8 vrij

Microsoft heeft zoals verwacht de laatste preview van Windows 8 vrijgegeven. De ontwikkelaar verwacht dat het nieuwe OS rond augustus helemaal klaar zal zijn.

Volgens Microsoft is Windows 8 nu helemaal compleet voor wat betreft de functionaliteit van het OS. De ontwikkelaar loopt volgens eigen zeggen voor op schema met het uitwerken van het nieuwe OS en de bedoeling is dan ook dat de Release To Manufacturers in augustus zal gaan plaatsvinden. Een klein maandje later moet Windows 8 dan ook daadwerkelijk in de winkels gaan liggen.

Microsoft heeft met deze laatste RC een paar wijzigingen doorgevoerd. Zo is de applicatiewinkel in Windows 8 nu operationeel en zijn er al een paar aaps te downloaden uit de winkel. Daarnaast heeft Microsoft Flash ingebouwd in haar browser maar wordt deze niet op elke site ingezet. Alleen op sites die Microsoft vooraf zelf heeft gekeurd, waaronder YouTube, krijgen Flash ondersteuning. De fabrikant laat wel weten dat de interface nog op een paar punten kan veranderen richting de release.

Microsoft heeft via haar blog een 32 bit en een 64 bit download klaar staan die consumenten gratis kunnen downloaden en gebruiken. Een tabletvariant met ARM-core is nog niet vrijgegeven. Eerder werd al duidelijk dat Microsoft de RC deze week zou gaan vrijgeven

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters