Microsoft geeft laatste release candidate Windows 8 vrij

Microsoft heeft zoals verwacht de laatste preview van Windows 8 vrijgegeven. De ontwikkelaar verwacht dat het nieuwe OS rond augustus helemaal klaar zal zijn.

Volgens Microsoft is Windows 8 nu helemaal compleet voor wat betreft de functionaliteit van het OS. De ontwikkelaar loopt volgens eigen zeggen voor op schema met het uitwerken van het nieuwe OS en de bedoeling is dan ook dat de Release To Manufacturers in augustus zal gaan plaatsvinden. Een klein maandje later moet Windows 8 dan ook daadwerkelijk in de winkels gaan liggen.

Microsoft heeft met deze laatste RC een paar wijzigingen doorgevoerd. Zo is de applicatiewinkel in Windows 8 nu operationeel en zijn er al een paar aaps te downloaden uit de winkel. Daarnaast heeft Microsoft Flash ingebouwd in haar browser maar wordt deze niet op elke site ingezet. Alleen op sites die Microsoft vooraf zelf heeft gekeurd, waaronder YouTube, krijgen Flash ondersteuning. De fabrikant laat wel weten dat de interface nog op een paar punten kan veranderen richting de release.

Microsoft heeft via haar blog een 32 bit en een 64 bit download klaar staan die consumenten gratis kunnen downloaden en gebruiken. Een tabletvariant met ARM-core is nog niet vrijgegeven. Eerder werd al duidelijk dat Microsoft de RC deze week zou gaan vrijgeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung flexibel display

Samsung onthult echt flexibel display lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Fuchsia logo

Fuchsia gaat Android (nog) niet vervangen lees verder

Android Go

Android Go: besturingssysteem voor opkomende markten lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters