Microsoft geeft meer informatie vrij over Windows Mobile 6.5

Microsoft heeft tijdens de CTIA Wireless beurs in Amerika meer informatie losgelaten over Windows Mobile 6.5. Zo zullen gebruikers custom thema’s kunnen krijgen en daarnaast zullen updates voor applicaties gratis zijn.

Windows Mobile 6.5

Microsoft heeft vandaag meer informatie losgelaten over Marketplace en Windows Mobile 6.5. Ook zijn de eerste screenshots voor Marketplace vrijgegeven waarop te zien is hoe de online applicatiewinkel van Microsoft eruit zal komen te zien. Microsoft heeft een hoop nieuwe partners aangekondigd voor Marketplace waaronder EA Mobile, Facebook, Gameloft, MySpace, Namco, Pandora, en Sling Media. Ook is duidelijk geworden dat de softwaregigant geen extra kosten gaat rekenen voor updates voor applicaties aan developers en gebruikers. Microsoft heeft er ook voor gezorgd dat gebruikers een aangeschafte applicatie binnen 24 uur kunnen terugbrengen naar de online winkel waarna ze hun geld terug krijgen. Daarnaast zal Windows Mobile beschikken over geavanceerde thema’s die ontworpen zijn door Design Museum London en de Council of Fashion Designers of America. Hiermee wil Microsoft meer kleur aan het OS geven en ervoor zorgen dat smarpthones meer toegesneden zijn op de gebruikers als het gaat om stijl en uiterlijk.

Tot slot heeft de softwareproducent ook de hardware eisen bekendgemaakt voor smartphones die op 6.5 zouden kunnen lopen. Zo heeft een pda minimaal 128MB RAM nodig en een 400MHz-processor om op Windows Mobile 6.5 te kunnen lopen. Pda’s die hier niet aan voldoen zullen zeker geen 6.5-update krijgen, aldus Microsoft. Daarnaast benadrukt de softwareproducent dat alleen producenten beslissen of een toestel een update krijgt. De kans hierop is echter zeer klein voor de huidige toestellen in verband met licentiekosten.

Windows Mobile 6.5 Marketplace

 

Windows Mobile 6.5

 

Windows Mobile 6.5

 

Bron: Microsoft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Magikarp Jump

Pokemon: Magikarp Jump is de verslavende nieuwe Pokémon app lees verder

Whatsapp

Vijf redenen waarom Whatsapp zo groot heeft kunnen worden lees verder

Facebook Messenger Lite

Zo installeer je een veel zuinigere en lichtere versie van Facebook Messenger lees verder

Snapchat Custom Stories

Snapchat krijgt update met Custom Stories feature lees verder

Fidget Spinner Finger Spinner

Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone lees verder

messenger apps

Waarom je geen foto’s met WhatsApp moet delen: kwaliteit vergeleken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters