Microsoft geeft toe fouten gemaakt te hebben met Windows Mobile 7

Microsoft heeft bij monde van CEO Steve Balmer te kennen gegeven fouten gemaakt te hebben tijdens de ontwikkeling van Windows Mobile 7. De softwareproducent had in de planning staan dat het product nu al op de markt zou staan maar dat gaat niet meer lukken.

Windows Mobile 7 logo

De Microsoft CEO Steve Balmer heeft tijdens een bijeenkomst voor investeerders te kennen gegeven dat de ontwikkeling van Windows Mobile 7 zeer moeizaam verloopt. De CEO gaf aan dat ze de plan volledig mis hebben geslagen met het OS en dat het product eigenlijk al op de markt had moeten staan. Echter is Windows Mobile 7 op zijn vroegst pas volgend jaar beschikbaar rond deze tijd. De producent heeft daarom Windows Mobile 6.5 in alle ijl ontwikkeld zodat het OS alsnog van een update voorzien zou worden die een beetje met zijn tijd mee kon gaan. Dit lapmiddel is echter niet goed te praten volgens Balmer en hij heeft dan ook ‘grote’ maatregelen getroffen om de ontwikkeling weer op gang te krijgen. Zo heeft Balmer het gehele team nieuw leven in geblazen door grondig in het personeelsbestand te snijden en nieuwe mensen ervoor aan te nemen.

Balmer benadrukt dat dit voorval zich niet opnieuw zal gaan herhalen en dat de CEO de divisie beter in de gaten gaat houden. Balmer rekent zich zelf veel toe aangezien Windows Mobile vooralsnog een ondergeschoven kindje is bij de producent en de divisie bijna geheel zelfstandig heeft geopereerd tot nog toe. De producent gaat nu alles op orde brengen en verwacht het nieuwe software pakket volgend jaar in de schappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters