Microsoft geeft toe fouten gemaakt te hebben met Windows Mobile 7

Microsoft heeft bij monde van CEO Steve Balmer te kennen gegeven fouten gemaakt te hebben tijdens de ontwikkeling van Windows Mobile 7. De softwareproducent had in de planning staan dat het product nu al op de markt zou staan maar dat gaat niet meer lukken.

Windows Mobile 7 logo

De Microsoft CEO Steve Balmer heeft tijdens een bijeenkomst voor investeerders te kennen gegeven dat de ontwikkeling van Windows Mobile 7 zeer moeizaam verloopt. De CEO gaf aan dat ze de plan volledig mis hebben geslagen met het OS en dat het product eigenlijk al op de markt had moeten staan. Echter is Windows Mobile 7 op zijn vroegst pas volgend jaar beschikbaar rond deze tijd. De producent heeft daarom Windows Mobile 6.5 in alle ijl ontwikkeld zodat het OS alsnog van een update voorzien zou worden die een beetje met zijn tijd mee kon gaan. Dit lapmiddel is echter niet goed te praten volgens Balmer en hij heeft dan ook ‘grote’ maatregelen getroffen om de ontwikkeling weer op gang te krijgen. Zo heeft Balmer het gehele team nieuw leven in geblazen door grondig in het personeelsbestand te snijden en nieuwe mensen ervoor aan te nemen.

Balmer benadrukt dat dit voorval zich niet opnieuw zal gaan herhalen en dat de CEO de divisie beter in de gaten gaat houden. Balmer rekent zich zelf veel toe aangezien Windows Mobile vooralsnog een ondergeschoven kindje is bij de producent en de divisie bijna geheel zelfstandig heeft geopereerd tot nog toe. De producent gaat nu alles op orde brengen en verwacht het nieuwe software pakket volgend jaar in de schappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters