Microsoft geeft tweede beta vrij van Windows Phone 7 Mango

Microsoft heeft een dag na de bekendmaking van RTM-versie van Mango ook laten weten dat het een nieuwe beta aan ontwikkelaars beschikbaar gaat stellen. De Beta 2 van Mango met rugnummer 7712 is via de developer pagina binnen te halen voor ontwikkelaars.

Microsoft heeft onverwachts laten weten dat ontwikkelaars die de eerste versie van Mango op hun telefoon hebben staan, binnenkort ook de tweede beta tegemoet kunnen zien. De beta 2-update heeft rugnummer 7712 mee gekregen van Microsoft, daar waar de RTM-versie 7720 als rugnummer heeft. Microsoft is dan ook niet van plan om de RTM-versie vrij te geven aan ontwikkelaars omdat het meent dat de tweede beta ook nagenoeg alle functionaliteiten bevat van de RTM. Zo zouden ontwikkelaars voldoende hebben aan de tweed beta om hun applicaties klaar te stomen voor de update.

Ontwikkelaars kunnen de tweede update via de Connect.Microsoft.com-website binnen halen. Ze dienen hiervoor de nieuwe versie van Zune en UpdateWP te downloaden en te installeren. Vervolgens kunnen ze de telefoon via de computer opnieuw updaten naar 7712 build. Het changelog is door Microsoft niet vrij gegeven, maar duidelijk is wel dat de nieuwere versie van de Marketplace geïmplementeerd is en dat de developer tools verder verbeterd zijn waardoor nu ook screenshots genomen kunnen worden.

Onze preview van het vernieuwde OS kun je hier vinden.

Windows Phone Mango 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters