Microsoft had te weinig tijd om een notificatiecentrum in te bouwen in Windows Phone 8

Een medewerker van Microsoft heeft toegegeven dat de ontwikkelaar te weinig tijd had om een notificatiecentrum in te bouwen in Windows Phone 8. De functionaliteit staat nog wel op het lijstje van Microsoft.

Windows Phone 8 review multitasking

Thomas Fennel, medewerker van Microsoft en onderdeel van het Windows Phone 8-team, heeft tijdens een toespraak voor ontwikkelaars te kennen gegeven dat Microsoft simpelweg te weinig tijd had om een notificatiecentrum in te bouwen voor haar nieuwe OS. Volgens The Verge heeft Fennel aangegeven dat er te weinig tijd was om nieuwe functionaliteit in te bouwen om dat de gehele code herschreven moest worden naar de nieuwe Windows 8 kernel.

Fennel laat wel weten dat de functionaliteit nog steeds op het lijstje van de gigant staat. “Veel ontwikkelaars hebben om deze functionaliteit gevraagd en ik beloof dat we erg hard hierover aan het nadenken zijn”, aldus Fennel tegenover de ontwikkelaars voor het platform. Microsoft heeft dan ook weinig tijd gehad om veel nieuwe functionaliteit toe te voegen aan het platform. In totaal zijn er drie nieuwe functies die echt in het oog springen, zo bleek al eerder uit onze review van Windows Phone 8.

Onduidelijk is nog op welke termijn de functionaliteit alsnog toegevoegd zal gaan worden aan het platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Willem de groot -

    Wat een blabla.. twee jaar geleden is WP7 op de markt gezet. Nu een paar dagen gelden is de opvolger WP8 gelanceerd.. en het OS is vegeleken met toen visueel en kwa optie`s 95% het zelfde. De excusses komen nu al.. Heel de bron code herschreven.. moet een Gigant als MS met ZOVEEL slimme koppen hier twee jaar over doen, en dan met eigenlijk niet iets ECHT vernieuwends komen. Verwacht helemaal niets van WP8.. Windows 8 daarin tegen zal als zoete broodjes gaan. MS heeft niet voorniets de Metro UI zo gemaakt dat deze uit te schakelen is als je begrijpt wat ik bedoel.

vingerafdrukscanner

Dit wordt de eerste smartphone met vingerafdrukscanner in het scherm lees verder

iPhone 6 toestellen

Zo kun je veilig en snel wachtwoord van je wifi delen in iOS 11 lees verder

iPhone 8 ontwerp

Helaas: nieuwe iPhones worden trager dan de concurrentie lees verder

iPad

Vijf iOS 11 functies die Apple van Android heeft gepakt lees verder

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters