Microsoft Kin telefoons krijgen bij herkansing nieuwe software

De Kin telefoons, die Microsoft na een totale flop nu opnieuw op de markt gaat brengen, krijgen nieuwe software. Ook worden de voorheen nogal dure abonnementen bij deze telefoons wat goedkoper gemaakt. De telefoons zijn ook herdoopt: in plaats van Kin 1 en Kin 2 heten ze nu Kinm 1 en Kinm 2, om het verschil met de originele Kinnetjes aan te geven.

Microsoft Kin

Voor alle duidelijkheid: deze telefoons lopen dus niet op het nieuwe OS Windows Phone 7, en dat gaan ze ook na de modificaties in de software niet doen. De software is zodanig aangepast dat ze wat meer ‘smart’ lijken. De sociale netwerkcapaciteiten van de toestelletjes, die jongeren als doelgroep hebben, zijn juist wat uitgekleed.

In de vroegere Kin toestellen zat software om de timeline van de gebruiker in kaart te brengen. Die software, genaamd Kin Spot, Kin Studio en Kin Loop, zit er niet meer bij. Wel zijn de toestellen nog steeds voorzien van een internetbrowser en een emailprogramma.

De toestellen worden opnieuw op de markt gebracht door de Amerikaanse telco Verizon. De Kinm’s zijn bij een tweejarig abonnement voor een paar tientjes te krijgen. Ze verschenen kort geleden ineens weer op de website van het telefoniebedrijf, tot verrassing van iedereen die Microsoft’s bewegingen op de mobiele telefoonmarkt volgt, want de softwaregigant had na de floppende verkoop afgelopen zomer gezegd dat werd gestopt met de productie van de Kin-telefoons en dat alle inspanningen verder werden gericht op het nieuwe OS Windows Phone 7.

Daar is Microsoft dus op teruggekomen. De Kinnetjes komen binnenkort weer op de markt en ze zijn met goedkopere abonnementen te verkrijgen. Voorheen was er kritiek op het gegeven dat dit niet echt smartphones zijn, maar dat abonnees toch werden verplicht om er voor dertig dollar per maand een data-abonnement bij te nemen. Nu laat Verizon het verplichte data-abonnement vallen, en kopers kunnen ervoor kiezen of ze toch een datapakketje afnemen of niet.

Bron: PCWorld

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters