‘Microsoft komt pas in september met nieuw vlaggenschip’

Het duurt waarschijnlijk nog eventjes voordat Microsoft een nieuw vlaggenschip aankondigt. In maart zou de Amerikaanse fabrikant op het Mobile World Congress alleen een aantal betaalbare telefoons presenteren.

‘Foto’s verschenen van Microsoft Lumia 1030 naast iPhone 6’ screen shot 2014 12 11 at 105726

Dit melden bronnen tegenover Geek on Gadgets. De website stelt dat Microsoft in Barcelona een opvolger voor de Lumia 625 presenteert. Waarschijnlijk kondigt Microsoft op de beurs ook de Lumia 430 aan. Dit is een telefoon die nog goedkoper is dan de Lumia 530.

Ondertussen zou de ontwikkeling van de ‘McLaren’ zijn gestopt. Dit moest de opvolger zijn van de Lumia 1020. Er zouden problemen zijn met de 3D touch-technologie. Een nieuw vlaggenschip wordt dan waarschijnlijk pas in september op de IF-beurs in Berlijn aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jeroen van der Gouw -

  Op dit moment ben ik nog steeds een fervent gebruiker van een Nokia Lumia 1520, maar de kans is toch wel zeer aanwezig dat ik komend jaar of 2016 mijn overstap ga maken naar wellicht Android.

  Ik heb toch sterk het vermoeden dat Nokia in 2016 ook weer met smartphones op de markt gaat komen, maar dan wel met Android erop.

 2. Arnold Jansma -

  Dat is toch niet te geloven. Ze hebben geen vast moment wanneer ze de nieuwe vlaggenschip presenteren. Als consument wil je dat niet. De 1020 is inmiddels 1.5 jaar oud en tegen die tijd ruim 2 jaar. MS maakt op hardware gebied een potje van.
  Apple heeft een back up scenario. Lukt de.opvolger niet komen ze met een kleine upgrade versie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

 • Qontent Matters
 • Czaar Peterstraat 159
 • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via