Microsoft laat meer informatie los over Marketplace voor Windows Phone 7

Microsoft heeft meer informatie losgelaten over Marketplace voor Windows Phone 7 Series. De ontwikkelaar staat alleen toe dat applicaties via Marketplace geïnstalleerd worden en hierdoor zou ook ondersteuning aan Micro-SD kaarten ontbreken in het OS.

Microsoft heeft meer info losgelaten op het MIX2010-event in Las Vegas. De ontwikkelaar stelt haar Marketplace als centrale punt beschikbaar voor ontwikkelaars en consumenten om applicaties te installeren op hun telefoon. Microsoft geeft daarnaast aan dat ze het voor normale consumenten onmogelijk hebben gemaakt om applicaties, zoals een .CAB-bestand, te installeren buiten Marketplace om. De producent gaat nog een stapje verder door te melden dat er in eerste instantie geen Micro-SD ondersteuning zal zijn vanuit het OS voor deze kaartjes. Dit zou later eventueel wel gaan komen maar Microsoft kijkt nog naar de mogelijkheden hiervoor. De ontwikkelaar geeft wel aan dat de 8GB interngeheugen die Windows Phones mee moeten krijgen voldoende moet zijn.

Microsoft zal ook via Marketplace ondersteuning toevoegen voor het proberen van applicaties. Ontwikkelaars kunnen aangeven hoe lang consumenten een applicatie mogen testen alvorens ze hem definitief aanschaffen. De ontwikkelaar laat verder ook weten dat applicaties altijd gratis opnieuw gedownload kunnen worden nadat deze gekocht zijn. Voor ontwikkelaars blijft overigens wel de 99 dollar geleden om applicaties te mogen ontwikkelen voor het OS. Daarnaast zullen ontwikkelaars via de ontwikkeltools wel applicaties kunnen installeren op hun telefoon, iets dat voor normale consumenten niet mogelijk zal zijn. Microsoft maakte tot slot ook nog bekend dat de Zune-software voor de PC gebruikt zal worden om Windows Phone 7 te beheren.

Windows Phone 7 Marketplace

 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters