Microsoft laat meer informatie los over Marketplace voor Windows Phone 7

Microsoft heeft meer informatie losgelaten over Marketplace voor Windows Phone 7 Series. De ontwikkelaar staat alleen toe dat applicaties via Marketplace geïnstalleerd worden en hierdoor zou ook ondersteuning aan Micro-SD kaarten ontbreken in het OS.

Microsoft heeft meer info losgelaten op het MIX2010-event in Las Vegas. De ontwikkelaar stelt haar Marketplace als centrale punt beschikbaar voor ontwikkelaars en consumenten om applicaties te installeren op hun telefoon. Microsoft geeft daarnaast aan dat ze het voor normale consumenten onmogelijk hebben gemaakt om applicaties, zoals een .CAB-bestand, te installeren buiten Marketplace om. De producent gaat nog een stapje verder door te melden dat er in eerste instantie geen Micro-SD ondersteuning zal zijn vanuit het OS voor deze kaartjes. Dit zou later eventueel wel gaan komen maar Microsoft kijkt nog naar de mogelijkheden hiervoor. De ontwikkelaar geeft wel aan dat de 8GB interngeheugen die Windows Phones mee moeten krijgen voldoende moet zijn.

Microsoft zal ook via Marketplace ondersteuning toevoegen voor het proberen van applicaties. Ontwikkelaars kunnen aangeven hoe lang consumenten een applicatie mogen testen alvorens ze hem definitief aanschaffen. De ontwikkelaar laat verder ook weten dat applicaties altijd gratis opnieuw gedownload kunnen worden nadat deze gekocht zijn. Voor ontwikkelaars blijft overigens wel de 99 dollar geleden om applicaties te mogen ontwikkelen voor het OS. Daarnaast zullen ontwikkelaars via de ontwikkeltools wel applicaties kunnen installeren op hun telefoon, iets dat voor normale consumenten niet mogelijk zal zijn. Microsoft maakte tot slot ook nog bekend dat de Zune-software voor de PC gebruikt zal worden om Windows Phone 7 te beheren.

Windows Phone 7 Marketplace

 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters