Microsoft laat meer informatie los over Marketplace voor Windows Phone 7

Microsoft heeft meer informatie losgelaten over Marketplace voor Windows Phone 7 Series. De ontwikkelaar staat alleen toe dat applicaties via Marketplace geïnstalleerd worden en hierdoor zou ook ondersteuning aan Micro-SD kaarten ontbreken in het OS.

Microsoft heeft meer info losgelaten op het MIX2010-event in Las Vegas. De ontwikkelaar stelt haar Marketplace als centrale punt beschikbaar voor ontwikkelaars en consumenten om applicaties te installeren op hun telefoon. Microsoft geeft daarnaast aan dat ze het voor normale consumenten onmogelijk hebben gemaakt om applicaties, zoals een .CAB-bestand, te installeren buiten Marketplace om. De producent gaat nog een stapje verder door te melden dat er in eerste instantie geen Micro-SD ondersteuning zal zijn vanuit het OS voor deze kaartjes. Dit zou later eventueel wel gaan komen maar Microsoft kijkt nog naar de mogelijkheden hiervoor. De ontwikkelaar geeft wel aan dat de 8GB interngeheugen die Windows Phones mee moeten krijgen voldoende moet zijn.

Microsoft zal ook via Marketplace ondersteuning toevoegen voor het proberen van applicaties. Ontwikkelaars kunnen aangeven hoe lang consumenten een applicatie mogen testen alvorens ze hem definitief aanschaffen. De ontwikkelaar laat verder ook weten dat applicaties altijd gratis opnieuw gedownload kunnen worden nadat deze gekocht zijn. Voor ontwikkelaars blijft overigens wel de 99 dollar geleden om applicaties te mogen ontwikkelen voor het OS. Daarnaast zullen ontwikkelaars via de ontwikkeltools wel applicaties kunnen installeren op hun telefoon, iets dat voor normale consumenten niet mogelijk zal zijn. Microsoft maakte tot slot ook nog bekend dat de Zune-software voor de PC gebruikt zal worden om Windows Phone 7 te beheren.

Windows Phone 7 Marketplace

 

Bron: Engadget

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters