'Microsoft laat zelf preview zien van Windows Mobile 7'

Microsoft heeft op de website een nieuwe video geplaatst waarop een nieuw uiterlijk te zien is op Windows Mobile-telefoons die veel overeenkomsten heeft met Windows Mobile 7. De geruchten gaan nu dat Microsoft met opzet de geruchten wil aanwakkeren, het is echter nog onduidelijk of het hier daadwerkelijk om het nieuwe OS gaat.

Windows Mobile 7

Op de nieuwe servicepagina van Microsoft is een grote video geplaatst die een kijkje geeft in de toekomst. Microsoft wil meer de nadruk gaan leggen op extra diensten waarmee het telefoons, computers en andere diensten wil gaan verbinden. Dit alles is gebaseerd op het internet en in de video staat de online omgeving dan ook centraal. Opvallend is dat er drie verschillende Windows Mobile-toestellen in de video worden gebruikt, te weten de Touch HD, Xperia X1 en de Touch Pro, die allemaal voorzien lijken te zijn van een nieuwe versie van Windows Mobile. De geruchten dat het hier om Windows Mobile 7 zou gaan laaien daardoor gelijk weer op, dit is de eerste keer dat Microsoft zelf informatie heeft vrijgegeven over het nieuwe OS.

De onderstaande video komt overeen met de eerder uitgelekte screenshots van het nieuwe OS. In de video is een nieuwe versie van Live Messenger te zien waarbij alleen de avatars van de contactpersonen en de menuknoppen onderin zichtbaar zijn. Daarnaast staat het Windows-logo centraal in het toestel, iets wat in lijn is met de uitspraken van de producent eerder dit jaar. Microsoft heeft nog niet gereageerd op de video maar zal waarschijnlijk niet gaan bevestigen dat het hier om Windows Mobile 7 zou kunnen gaan. Inmiddels hebben wij de vraag wel gesteld aan een medewerker van de producent en die weet te melden dat het hier niet om een echt OS gaat.

Windows Mobile 7

 

Windows Mobile 7

 

Windows Mobile 7

 

Windows Mobile 7

 

Windows Mobile 7

 

Windows Mobile 7

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters