Microsoft lanceert haar Windows Mobile Marketplace site

Microsoft heeft onlangs haar Windows Mobile Marketplace-pagina online gezet. Op de site is nog weinig te zien, wel staat er aangegeven dat de winkel binnenkort al online zal komen.

Microsoft Windows Mobile Marketplace

Microsoft heeft afgelopen nacht de url bekendgemaakt voor haar nog te lanceren Marketplace voor Windows Mobile. Op de pagina is nog weinig te vinden en het geheel ziet er een beetje ‘Windows Mobile 2003’ uit qua stijl. Op de pagina staat wel aangegeven dat de eigenlijke pagina binnenkort online moet komen maar het is onduidelijk wanneer de pagina gemaakt is. Het zou dus ook zo kunnen zijn dat Microsoft de introductiepagina reeds een jaar geleden heeft gemaakt en dat onlangs pas de url naar buiten is gekomen. Mocht dat het geval zijn dan is er geen peil op te trekken wanneer de winkel online zal gaan komen. Wel is het al duidelijk dat zowel betaalde als gratis applicaties beschikbaar zullen zijn via de winkel.

Het is dus even afwachten wanneer de winkel online zal komen, dat zal echter nog wel dit jaar gebeuren. Geruchten gaan dat deze rond de zomer live zal staan en dat dit gelijktijdig met de lancering van de eerste Windows Mobile 6.5-pda zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. dutchietor -

    Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
    Dat klinkt leuk.

Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters