Microsoft lanceert haar Windows Mobile Marketplace site

Microsoft heeft onlangs haar Windows Mobile Marketplace-pagina online gezet. Op de site is nog weinig te zien, wel staat er aangegeven dat de winkel binnenkort al online zal komen.

Microsoft Windows Mobile Marketplace

Microsoft heeft afgelopen nacht de url bekendgemaakt voor haar nog te lanceren Marketplace voor Windows Mobile. Op de pagina is nog weinig te vinden en het geheel ziet er een beetje ‘Windows Mobile 2003’ uit qua stijl. Op de pagina staat wel aangegeven dat de eigenlijke pagina binnenkort online moet komen maar het is onduidelijk wanneer de pagina gemaakt is. Het zou dus ook zo kunnen zijn dat Microsoft de introductiepagina reeds een jaar geleden heeft gemaakt en dat onlangs pas de url naar buiten is gekomen. Mocht dat het geval zijn dan is er geen peil op te trekken wanneer de winkel online zal gaan komen. Wel is het al duidelijk dat zowel betaalde als gratis applicaties beschikbaar zullen zijn via de winkel.

Het is dus even afwachten wanneer de winkel online zal komen, dat zal echter nog wel dit jaar gebeuren. Geruchten gaan dat deze rond de zomer live zal staan en dat dit gelijktijdig met de lancering van de eerste Windows Mobile 6.5-pda zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. dutchietor -

    Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
    Dat klinkt leuk.

Philips Hue

Dit zijn de vijf beste Android apps om je Philips Hue lampen te besturen lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters