Microsoft lekt screenshot van nieuw uiterlijk Windows Mobile

Microsoft heeft op de website van Office Mobile 2010 een screenshot neergezet van het nieuwe officepaket met op de achtergrond een vernieuwd uiterlijk van Windows Mobile. De screenshot komt exact overeen met eerder uitgelekte screens van Windows Mobile 7.

Microsoft Windows Mobile 7

Microsoft heeft onlangs de bèta vrijgegeven van het vernieuwde officepaket voor Windows Mobile. Office Mobile 2010 zal naar verwachting terug te vinden zijn op Windows Mobile 7 dat rond het Mobile World Congress aangekondigd zal worden in februari volgend jaar. Inmiddels kan iedereen meedoen aan de bèta van Office Mobile en Microsoft heeft daarvoor een speciale website ingericht. Op de website zijn ook een paar screens van Office te vinden en daartussen zit een wel heel opmerkelijke screenshot, waarop het nieuwe OS van de fabrikant te zien is. De screenshot komt exact overeen met eerder uitgelekte screenshots van Windows Mobile 7. Hiermee lijkt het erop dat Microsoft het nieuwe uiterlijk van Windows Mobile 7 zelf heeft prijsgegeven.

Naar verwachting zal de foto snel vervangen worden door de producent maar mocht het hier daadwerkelijk om Windows Mobile 7 gaan dan kan vastgesteld worden dat het nieuwe uiterlijk vooralsnog weinig spectaculair is in vergelijking met de voorgaande versies. Het is de vraag of Microsoft met dit nieuwe OS de strijd kan beslechten met zijn concurrenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters