Microsoft lekt screenshot van nieuw uiterlijk Windows Mobile

Microsoft heeft op de website van Office Mobile 2010 een screenshot neergezet van het nieuwe officepaket met op de achtergrond een vernieuwd uiterlijk van Windows Mobile. De screenshot komt exact overeen met eerder uitgelekte screens van Windows Mobile 7.

Microsoft Windows Mobile 7

Microsoft heeft onlangs de bèta vrijgegeven van het vernieuwde officepaket voor Windows Mobile. Office Mobile 2010 zal naar verwachting terug te vinden zijn op Windows Mobile 7 dat rond het Mobile World Congress aangekondigd zal worden in februari volgend jaar. Inmiddels kan iedereen meedoen aan de bèta van Office Mobile en Microsoft heeft daarvoor een speciale website ingericht. Op de website zijn ook een paar screens van Office te vinden en daartussen zit een wel heel opmerkelijke screenshot, waarop het nieuwe OS van de fabrikant te zien is. De screenshot komt exact overeen met eerder uitgelekte screenshots van Windows Mobile 7. Hiermee lijkt het erop dat Microsoft het nieuwe uiterlijk van Windows Mobile 7 zelf heeft prijsgegeven.

Naar verwachting zal de foto snel vervangen worden door de producent maar mocht het hier daadwerkelijk om Windows Mobile 7 gaan dan kan vastgesteld worden dat het nieuwe uiterlijk vooralsnog weinig spectaculair is in vergelijking met de voorgaande versies. Het is de vraag of Microsoft met dit nieuwe OS de strijd kan beslechten met zijn concurrenten.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters