Microsoft Lumia 435 eind deze maand in Nederland te koop

De Microsoft Lumia 435 is vanaf eind deze maand in Nederland te koop voor een spotprijs. In combinatie met een prepaidbundel kost de telefoon maar 59 euro. Als je hem los koopt, betaal je 79 euro.

Microsoft Lumia 435 koopwijzer

Dit laat Microsoft weten. De Lumia 435 zit qua prijs en specificaties net onder de Lumia 530, die nu voor ongeveer 75 euro te koop is en de Lumia 535 die ongeveer 105 euro kost. De Microosft Lumia 435 krijgt een update naar Windows 10 als dat besturingssysteem klaar is.

Nu draait de telefoon op de recentste versie van Windows Phone, 8.1 Denim. De smartphone heeft een scherm met een formaat van 4 inch en een WVGA-resolutie van 480×840 pixels. In de telefoon zit een tweekernige Snapdragon 200-processor.

Deze chipset heeft een kloksnelheid van 1,2 GHz. De Lumia 435 beschikt over 1GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 8GB. Dit kun je met een microSD-kaart verder uitbreiden. Apps als Facebook en WhatsApp zitten gelijk al op de telefoon.

De Lumia 435 heeft twee camera’s. Aan de voorkant zit een VGA-camera die foto’s maakt in 0,3 megapixel en met de camera aan de achterkant schiet je foto’s in 2 megapixel. De batterij heeft een inhoud van 1560 mAh.

Naast WhatsApp en Facebook levert Microsoft op de Lumia 435 ook de Here-suite van Nokia mee. Hieronder valt onder andere Here Drive, een gratis navigatiesysteem waarmee je wegenkaarten van tevoren kunt downloaden zodat je tijdens het navigeren geen data verbruikt. De Lumia 435 lijkt mede hierdoor een sterke toevoeging te zijn aan het aanbod van Microsoft-smartphones in het lage segment.

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters