Microsoft Lumia 550 speelt hoofdrol in productvideo

Microsoft heeft een productvideo over de Lumia 550 gemaakt. De video moet laten zien dat goedkopere Microsoft-telefoons een goede ervaring achter kunnen laten.

Microsoft Lumia 550 speelt hoofdrol in productvideo lumia 550 office jpg

In het begin van de maand heeft Microsoft, naast twee nieuwe vlaggenschepen, ook een low-endtelefoon aangekondigd. Aangezien de beide vlaggenschepen veel innovatieve features bevatten, kregen de beide toestellen veel aandacht van de pers. In een productvideo laat Microsoft zien dat het bedrijf ook bezig is met de low-end Lumia 550. De video toont ook dat de Lumia 550 ondanks zijn prijs toch veel in zijn mars heeft.

In de video laat Microsoft snel enkele dingen zien die je met de Microsoft Lumia 550 kunt doen. Het bedrijf toont onder andere de ervaring van Windows 10, OneDrive, Office 365 en Cortana. Het bedrijf prijst de telefoon ook aan voor zijn ondersteuning van 4G-netwerken.

Aangezien Microsoft in de video weinig vertelt over de specificaties van de Lumia 550, zullen we ze hier herhalen. De 550 komt met een 4,7-inch LCD-scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Bovenin dit scherm zit een voorcamera die foto’s kan nemen met een maximale resolutie van 2 megapixel. In de achterkant van de telefoon zit een 5-megapixel achtercamera die video’s op kan nemen in HD.

De foto’s en video’s die je maakt, kun je opslaan op de 8GB interne opslag van de 550. Dit opslaggeheugen is uitbreidbaar via een micro sd-kaartje tot 200GB. Dit toestel bevat tevens 1GB werkgeheugen en een Snapdragon 200-processor met een Adreno 304-videochip. Om dit pakket van stroom te voorzien, is een accu aanwezig met een capaciteit van 2.100mAh.

Gisteren zagen we al dat de Lumia 550 in Frankrijk een prijskaartje krijgt van €130. Zoals in de onderstaande video getoond wordt, komt de Lumia 550 met Windows 10 geïnstalleerd.

Bron: Microsoft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      1. androidfreak -

        Haha ja heb altijd android gebruikt. En toen ik hier een account aanmaakte wou ik gewoon een aparte naam gebruiken. Maar wil graag windows proberen en als het niet bevalt kan ik altijd binnen 14 dage retourneren. Haahaha 😂😂😂

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters