Microsoft Lumia 550 speelt hoofdrol in productvideo

Microsoft heeft een productvideo over de Lumia 550 gemaakt. De video moet laten zien dat goedkopere Microsoft-telefoons een goede ervaring achter kunnen laten.

Microsoft Lumia 550 speelt hoofdrol in productvideo lumia 550 office jpg

In het begin van de maand heeft Microsoft, naast twee nieuwe vlaggenschepen, ook een low-endtelefoon aangekondigd. Aangezien de beide vlaggenschepen veel innovatieve features bevatten, kregen de beide toestellen veel aandacht van de pers. In een productvideo laat Microsoft zien dat het bedrijf ook bezig is met de low-end Lumia 550. De video toont ook dat de Lumia 550 ondanks zijn prijs toch veel in zijn mars heeft.

In de video laat Microsoft snel enkele dingen zien die je met de Microsoft Lumia 550 kunt doen. Het bedrijf toont onder andere de ervaring van Windows 10, OneDrive, Office 365 en Cortana. Het bedrijf prijst de telefoon ook aan voor zijn ondersteuning van 4G-netwerken.

Aangezien Microsoft in de video weinig vertelt over de specificaties van de Lumia 550, zullen we ze hier herhalen. De 550 komt met een 4,7-inch LCD-scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Bovenin dit scherm zit een voorcamera die foto’s kan nemen met een maximale resolutie van 2 megapixel. In de achterkant van de telefoon zit een 5-megapixel achtercamera die video’s op kan nemen in HD.

De foto’s en video’s die je maakt, kun je opslaan op de 8GB interne opslag van de 550. Dit opslaggeheugen is uitbreidbaar via een micro sd-kaartje tot 200GB. Dit toestel bevat tevens 1GB werkgeheugen en een Snapdragon 200-processor met een Adreno 304-videochip. Om dit pakket van stroom te voorzien, is een accu aanwezig met een capaciteit van 2.100mAh.

Gisteren zagen we al dat de Lumia 550 in Frankrijk een prijskaartje krijgt van €130. Zoals in de onderstaande video getoond wordt, komt de Lumia 550 met Windows 10 geïnstalleerd.

Bron: Microsoft

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters