‘Microsoft Lumia 940 draait op Windows Phone 10’

Er zouden specificaties zijn uitgelekt van een nieuwe Microsoft-smartphone. Deze Lumia 940 heeft specificaties waarmee het zich met de beste telefoons van dit moment kan meten.

Microsoft kondigt 11 november eerste smartphone aan microsoft

Zo zou de Microsoft Lumia 940 zijn uitgerust met een Snapdragon 805-processor die 2,7 GHz klokt, 3GB ram en Windows Phone 10. Dit schrijft PhoneArena. De site zegt een specsheet in handen te hebben. Er zouden drie varianten van de Lumia 940 komen.

Deze hebben 32, 64 en 128GB opslaggeheugen. Het scherm krijgt een formaat van 5 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. Ook zit er een nieuwe PureView-camera in de telefoon die foto’s zou schieten in 24 megapixel. Een selfiecamera aan de voorkant schiet kiekjes in 5 megapixel.

Ook het formaat van de telefoon wordt genoemd. De Microsoft Lumia 940 is 8,9 millimeter dik en meet 137 bij 71 millimeter. Hij weegt waarschijnlijk 149 gram. Verder ondersteunt de telefoon NFC.

Ter vergelijking: de Lumia 930 is een millimeter dikker dan de 940 en weegt 167 gram. Het mag geen verassing heten dat de specificaties van de Lumia 930 op elk vlak minder goed zijn, al is het scherm op papier hetzelfde.

Het is nog onbekend wanneer Microsoft de Lumia 940 op de markt brengt. Foto’s van de telefoon zijn er nog niet, maar de Amerikaanse fabrikant lijkt de aanval op de concurrentie vol te hebben geopend. Nokia’s smartphones liepen qua specificaties altijd iets achter op de beste Android-telefoons, maar de Lumia 940 kan zich meten met de Galaxy Note 4’s van dit moment.

De specificatielijst van de Microsoft Lumia 940 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters