Microsoft Lumia 950 is vlaggenschip met vloeistofkoeling

Microsoft heeft vandaag de Lumia 950 aangekondigd. De nieuwe Lumiatelefoon heeft de specificaties van een vlaggenschip, bevat vloeistofkoeling en kan bovendien een computermonitor aandrijven.

Microsoft toonde ons vandaag twee nieuwe vlaggenschiptelefoons: de Lumia 950 en de Lumia 950 XL. In dit artikel gaan we kijken naar de Lumia 950. Aan de voorkant van de Lumia 950 zit een 5,2-inch QHD-scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Deze specificaties resulteren in een pixeldichtheid van 564 pixels per inch. Bovenin dit beeldscherm zit een voorcamera die foto’s kan maken met een maximale resolutie van 5 megapixel.

Microsoft Lumia 950 is vlaggenschip met vloeistofkoeling microsoft 01520 

Intern is de Lumia 950 een van de krachtigste Lumiatelefoons tot nog toe. Voor het uitvoeren van rekenwerk bevat de Lumia een Qualcomm Snapdragon 808-processor. Voor het opslaan van data is 3GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen aanwezig. Het koelen van de componenten van deze telefoon gebeurt via vloeistofkoeling.

Microsoft Lumia 950 is vlaggenschip met vloeistofkoeling microsoft 01640 

De camera’s op de 950 zijn een speciaal verhaal. Zoals al verteld heeft de 950 een 5-megapixel voorcamera, deze camera bevat een groothoeklens zodat er meer mensen in je selfie’s passen. Aan de achterkant zit een 20-megapixel PureViewcamera met optische stabilisatie. Voor het belichten van je foto’s zitten er 3 verschillende ledlampjes op de achterkant van de 950. Met deze 3 led’s wil Microsoft natuurlijker flitslicht creëren. Voor het lanceren van de camera heeft deze nieuwe Lumia een speciale knop. Inloggen op je toestel kan via een infraroodcamera in de telefoon.

Aan de onderkant van de Lumia 950 zit een usb type-c connector. Wanneer de 950 verbonden is met een speciaal dock, kan de telefoon via dit dock een beeldscherm, toetsenbord en muis aansturen. Hierdoor wordt de Lumia dus eigenlijk een kleine Windowscomputer.

De Lumia 950 is een telefoon met veel innovatie. Of alle features als waterkoeling, de 3 flitsers en de infraroodcamera correct werken, zullen we na verloop van tijd zien. In Amerika heeft de telefoon een prijskaartje van 549 dollars. De prijs die de telefoon in Nederland zal krijgen, is nog niet bekend.

Bron: TheVerge

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters