Microsoft maakt de prijzen voor de Surface-tablet bekend

Microsoft heeft in Amerika de prijzen voor haar Surface-tablet bekend gemaakt. De tablet heeft een vanaf prijs van 499 dollar in Amerika.

De softwarefabrikant heeft op haar Amerikaanse website de prijzen online gezet van de Surface RT-tablet met ARM-chip. De prijzen van de Intel-variant zijn echter nog niet bekend gemaakt. Microsoft vraagt 499 dollar voor een Surface-tablet en dat is nog zonder een smartcover. De smartcover kost nog eens 100 dollar extra. Voor deze 499 dollar krijg je overigens wel 32GB interngeheugen geleverd.

De duurste variant van de Surface kost 699 dollar en deze heeft 64GB interngeheugen en de touchcover mee geleverd. In de touchcover zit ook gelijk een toetsenbord verwerkt. Microsoft Nederland kon nog niet zeggen of en wanneer de tablet naar Nederland komt. Ook de prijzen voor Nederland worden momenteel nog nagevraagd, zo laat een woordvoerder weten aan All About Phones. De tablet is vanaf 27 oktober in Amerika verkrijgbaar.

Update op 16/10/2012 om 17:45 uur:

Microsoft laat aan All About Phones weten dat er momenteel niets bekend is over een introductie in Nederland van de Surface-tablet. De fabrikant kan daarom ook geen prijzen vrijgegeven van de tablet voor ons land. Microsoft laat wel weten dat de tablet vanaf 26 oktober in Engeland, Duitsland, Frankrijk en de VS te koop zal zijn onder anderen.

Microsoft Surface tablet

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters