Microsoft: Meer dan 30 Windows Mobile 6.5-telefoons in 2009

Volgens Benjamin Tan, senior director van Microsoft’s GCR Mobile Team Unit in China komen er dit jaar meer dan 30 smartphones uit die draaien op het Windows Mobile 6.5-besturingssysteem. Het mobiele OS van Microsoft wordt op 6 oktober verwacht.

Windows Mobile 6.5 Interface

De eerste Windows Mobile 6.5-telefoons zijn al aangekondigd, en worden verwacht op 6 oktober. Tegelijkertijd met de release van Microsoft’s vernieuwde mobiele besturingssysteem. Volgens Benjamin Tan van het GCR Mobile Team Unit voor Microsoft China worden er in totaal meer dan 30 Windows Mobile 6.5-smartphones verwacht voor het eind van het jaar. Tan deed hierover onlangs uitspraken in een interview. Deze telefoons moeten geproduceerd worden door smartphonefabrikanten die hun vertrouwen in het Windows Mobile-OS hebben uitgesproken. Naar verluidt zouden dit de meeste grote fabrikanten zijn, te weten: HTC, Acer, Samsung, LG, Sony Ericsson, Toshiba en Hewlet-Packard. Tevens zou het nieuwe besturingssysteem op de steun van ’s werelds grootste telecomproviders kunnen rekenen. Hieronder vallen de Amerikaanse providers Sprint, Verizon en AT&T. Van de bij ons bekende telecomproviders zouden Orange, Vodafone en T-Mobile hun steun hebben uitgesproken.

Enkele smartponefabrikanten hebben hun eerste Windows Mobile 6.5-telefoons al aangekondigd. De release van deze toestellen valt samen met het uitbrengen van het mobiele besturingssysteem. Op 6 oktober zouden deze modellen in de winkel moeten liggen. Acer zal dan beginnen met de verkoop van zijn F1. HTC brengt dan zijn HTC Imagio uit in de Verenigde Staten. Verder zullen we Samsung zien met de Omnia Pro B7330 en Sony Ericsson met de Xperia X2. All About Phones deed onlangs al een roundup van de Windows Mobile 6.5-telefoons die binnenkort uit gaan komen.

Bron: Digitimes

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters