Microsoft: Meer dan 30 Windows Mobile 6.5-telefoons in 2009

Volgens Benjamin Tan, senior director van Microsoft’s GCR Mobile Team Unit in China komen er dit jaar meer dan 30 smartphones uit die draaien op het Windows Mobile 6.5-besturingssysteem. Het mobiele OS van Microsoft wordt op 6 oktober verwacht.

Windows Mobile 6.5 Interface

De eerste Windows Mobile 6.5-telefoons zijn al aangekondigd, en worden verwacht op 6 oktober. Tegelijkertijd met de release van Microsoft’s vernieuwde mobiele besturingssysteem. Volgens Benjamin Tan van het GCR Mobile Team Unit voor Microsoft China worden er in totaal meer dan 30 Windows Mobile 6.5-smartphones verwacht voor het eind van het jaar. Tan deed hierover onlangs uitspraken in een interview. Deze telefoons moeten geproduceerd worden door smartphonefabrikanten die hun vertrouwen in het Windows Mobile-OS hebben uitgesproken. Naar verluidt zouden dit de meeste grote fabrikanten zijn, te weten: HTC, Acer, Samsung, LG, Sony Ericsson, Toshiba en Hewlet-Packard. Tevens zou het nieuwe besturingssysteem op de steun van ’s werelds grootste telecomproviders kunnen rekenen. Hieronder vallen de Amerikaanse providers Sprint, Verizon en AT&T. Van de bij ons bekende telecomproviders zouden Orange, Vodafone en T-Mobile hun steun hebben uitgesproken.

Enkele smartponefabrikanten hebben hun eerste Windows Mobile 6.5-telefoons al aangekondigd. De release van deze toestellen valt samen met het uitbrengen van het mobiele besturingssysteem. Op 6 oktober zouden deze modellen in de winkel moeten liggen. Acer zal dan beginnen met de verkoop van zijn F1. HTC brengt dan zijn HTC Imagio uit in de Verenigde Staten. Verder zullen we Samsung zien met de Omnia Pro B7330 en Sony Ericsson met de Xperia X2. All About Phones deed onlangs al een roundup van de Windows Mobile 6.5-telefoons die binnenkort uit gaan komen.

Bron: Digitimes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters