'Microsoft Office voor iPad komt nog deze zomer'

Microsoft komt nog deze zomer met Office voor de iPad. Dat meldt ZDNet op basis van bronnen bij Microsoft.

'Microsoft Office voor iPad komt nog deze zomer' microsoft office ipad

Office voor de iPad is nog altijd niet beschikbaar, terwijl hetzelfde kantoorpakket voor de iPhone al enkele maanden kan worden aangekocht. Het voorlaatste gerucht was dat Microsoft ergens eind dit jaar het gewilde Office-pakket naar de iPad zou brengen. Nu is dat blijkbaar achter de schermen vervroegd tot het einde van het tweede kwartaal. In de zomer dus.

Office voor iPad heet intern bij Microsoft Miramar. Enige tijd werd gevreesd dat Microsoft het project om Office naar de tablet van Apple te brengen was begraven, maar het plan is volgens ZDNet nog altijd springlevend.

Volgens ZDNet hebben Microsoft-bonzen verteld dat het project nog altijd bestaat en eraan komt. Het plan om Microsoft Office voor iPad pas uit te brengen ruimschoots na een update van Office voor aanraakgevoelige apparaten, heeft het bedrijf blijkbaar laten varen. Nu wordt de iPadversie eerder uitgebracht dan die update.

Het is nog niet helemaal helder hoe Microsoft Office beschikbaar stelt voor de iPad. Of het een clouddienst wordt zoals Office 365, of een compleet pakket dat op de tablet zelf staat. Wellicht komen er twee versies uit.Office 365 voor de particuliere markt en een meer traditionele Office-vorm voor zakelijke gebruikers.

As you might expect, Microsoft officials are declining to comment on anything having to do with Office on iPad. But don’t believe the naysayers: Office for iPad is coming. And sooner than many think.

Bron: ZDNET

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters