Microsoft slaat met Marketplace verkeerde weg in, volgens ontwikkelaars

Microsoft heeft in een nieuwe update over de status van Marketplace aangegeven dat voorlopig alleen Engelstalige landen mee mogen doen met het ontwikkelen van applicaties voor de online applicatiewinkel. Ontwikkelaars over de hele wereld schreeuwen hierdoor moord en brand aangezien zij nu effectief buitengesloten worden door de producent.

Microsoft Marketplace

Microsoft heeft zich vandaag weer de woede van de ontwikkelaars op de hals gehaald nadat het de laatste statusupdate over Marketplace online had geplaatst. Eerder wisten veel ontwikkelaars al stevige kanttekeningen te zetten bij de regelgeving voor de nieuwe online-applicatiewinkel. Vandaag werd echter opnieuw een update gegeven door Microsoft omtrent Marketplace en deze keer wist de producent te melden dat voorlopig alleen ontwikkelaars uit Engelstalige landen mee mogen doen met programma. Hierdoor worden ontwikkelaars uit anderen landen buiten de deur gehouden en staan veel ontwikkelbedrijven met lege handen en vol verbazing te kijken naar Microsoft. Zo mogen alleen de VS, UK, Canada, Australië, Nieuwe Zeeland, Ierland, Singapore en India meedoen van Microsoft.

Ontwikkelaars uit andere landen zoals het Russische SPB zijn nu van plan om tegen Microsoft aan te gaan schoppen aangezien zij zich gediscrimineerd voelen. SPB is één van grootste softwareontwikkelaars voor Windows Mobile. De producent is dan ook onaangenaam verrast door het nieuws, maar heeft het er wel vertrouwen in dat Microsoft de producent niet buiten zal gaan sluiten. Andere ontwikkelaars beginnen nu te twijfelen aan de winkel van Microsoft en zouden kunnen besluiten om alsnog de winkel proberen te vermijden.

Bron: Windows Mobile blog

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters