Microsoft sleutelt nog flink aan Windows Mobile 6.5

Terwijl Windows Mobile 6.5 binnen twee maanden in de winkels te vinden moet zijn is Microsoft nog steeds bezig om de interface van het OS aan te passen. In de laatste build van 6.5 zijn wederom nieuwe grote aanpassingen gevonden in de GUI.

Windows Mobile 6.5

Op XDA-Developers is een nieuwe build gelekt van Windows Mobile 6.5 die versienummer 23022 heeft gekregen. Opmerkelijk is dat Microsoft op het laatste moment nog grote uiterlijke wijzigingen aan het doorvoeren is in het OS. Zo begin het OS steeds minder gelijkenissen te krijgen met zijn 6.1-voorganger. Microsoft heeft het uiterlijk flink onder handen genomen en alles is er nu op gericht dat gebruikers de stylus bijna niet meer hoeven te gebruiken en zo veel mogelijk met hun vingers kunnen doen. Zo zijn bijna alle bevestigingsknoppen vergroot en daarnaast is het kruisje voor het afsluiten van programma’s verplaatst naar de onderkant van scherm. Het probleem met de nieuwe build is wel dat het lijkt alsof de knoppen er maar bijgezet zijn, hun uiterlijk is niet consistent met de rest van het OS. Om de paar weken lekt echter wel een nieuwe rom van Microsoft uit, waardoor de kans groot is dat dit binnenkort nog verandert.

Windows Mobile 6.5 wordt rond oktober verwacht op de eerste telefoons en zal daarnaast voor sommige HTC’s als update vrijgegeven gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters