Microsoft sleutelt nog flink aan Windows Mobile 6.5

Terwijl Windows Mobile 6.5 binnen twee maanden in de winkels te vinden moet zijn is Microsoft nog steeds bezig om de interface van het OS aan te passen. In de laatste build van 6.5 zijn wederom nieuwe grote aanpassingen gevonden in de GUI.

Windows Mobile 6.5

Op XDA-Developers is een nieuwe build gelekt van Windows Mobile 6.5 die versienummer 23022 heeft gekregen. Opmerkelijk is dat Microsoft op het laatste moment nog grote uiterlijke wijzigingen aan het doorvoeren is in het OS. Zo begin het OS steeds minder gelijkenissen te krijgen met zijn 6.1-voorganger. Microsoft heeft het uiterlijk flink onder handen genomen en alles is er nu op gericht dat gebruikers de stylus bijna niet meer hoeven te gebruiken en zo veel mogelijk met hun vingers kunnen doen. Zo zijn bijna alle bevestigingsknoppen vergroot en daarnaast is het kruisje voor het afsluiten van programma’s verplaatst naar de onderkant van scherm. Het probleem met de nieuwe build is wel dat het lijkt alsof de knoppen er maar bijgezet zijn, hun uiterlijk is niet consistent met de rest van het OS. Om de paar weken lekt echter wel een nieuwe rom van Microsoft uit, waardoor de kans groot is dat dit binnenkort nog verandert.

Windows Mobile 6.5 wordt rond oktober verwacht op de eerste telefoons en zal daarnaast voor sommige HTC’s als update vrijgegeven gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters