Microsoft sleutelt nog flink aan Windows Mobile 6.5

Terwijl Windows Mobile 6.5 binnen twee maanden in de winkels te vinden moet zijn is Microsoft nog steeds bezig om de interface van het OS aan te passen. In de laatste build van 6.5 zijn wederom nieuwe grote aanpassingen gevonden in de GUI.

Windows Mobile 6.5

Op XDA-Developers is een nieuwe build gelekt van Windows Mobile 6.5 die versienummer 23022 heeft gekregen. Opmerkelijk is dat Microsoft op het laatste moment nog grote uiterlijke wijzigingen aan het doorvoeren is in het OS. Zo begin het OS steeds minder gelijkenissen te krijgen met zijn 6.1-voorganger. Microsoft heeft het uiterlijk flink onder handen genomen en alles is er nu op gericht dat gebruikers de stylus bijna niet meer hoeven te gebruiken en zo veel mogelijk met hun vingers kunnen doen. Zo zijn bijna alle bevestigingsknoppen vergroot en daarnaast is het kruisje voor het afsluiten van programma’s verplaatst naar de onderkant van scherm. Het probleem met de nieuwe build is wel dat het lijkt alsof de knoppen er maar bijgezet zijn, hun uiterlijk is niet consistent met de rest van het OS. Om de paar weken lekt echter wel een nieuwe rom van Microsoft uit, waardoor de kans groot is dat dit binnenkort nog verandert.

Windows Mobile 6.5 wordt rond oktober verwacht op de eerste telefoons en zal daarnaast voor sommige HTC’s als update vrijgegeven gaan worden.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters