Microsoft start verkoop Surface-tablet op 14 februari in Nederland

Microsoft heeft bekend gemaakt dat het haar Surface-tablet vanaf 14 februari ook in Nederland gaat aanbieden. Daarnaast zal het op 9 februari starten met de verkoop van de Surface Pro in Amerika.

Microsoft heeft het nieuws via een persbericht bekend gemaakt. De Surface-tablet met daarop Windows 8 RT is sinds 2012 al te koop in verschillende landen, waaronder Amerika en Engeland. De nieuwe tablet zal in zowel een 32GB variant als in een 64GB variant op de markt gaan komen. De vanaf prijs voor de 32GB variant zal 486 euro gaan worden en de 64GB zal naar verwachting 100 euro duurder gaan worden. Microsoft gaat daarnaast zowel een variant met toetsenbord, als een variant zonder toetsenbord. Ook hiervoor moet dan extra betaald worden.

De fabrikant heeft ook aangekondigd dat de Surface Pro binnenkort de verkoop in gaat. De Pro variant zal in eerste instantie alleen in Amerika en Canada verkrijgbaar zijn voor 899 dollar. De verwachting is dat deze wederom een paar maanden later ook naar de andere landen zal gaan komen en ook daar dan verkocht wordt. De Surface RT is vanaf 14 februari officieel te koop in Nederland via de Microsoft Store.

Microsoft Surface tablet 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via