Microsoft Surface Pro 3 vanaf 28 augustus te koop in Nederland

Microsofts nieuwste tablet, de Surface Pro 3, is vanaf 28 augustus in 25 extra landen verkrijgbaar. Ook in Nederland zal de tablet dan aan de man gebracht worden.

Vanaf 28 augustus is de Microsoft Surface Pro 3 tablet in Nederland verkrijgbaar

Daarmee komt het totaal aantal landen waarin de Surface Pro 3 te koop is op 28. Dit laat Microsoft op haar blog weten. De tablet was al beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en Japan. Er zijn drie varianten van de Surface Pro 3 met drie verschillende Intel-processors: de i3, i5 en i7.

De tablet kan vanaf vandaag al besteld worden via de Microsoft Store. De goedkoopste Surface Pro 3 heeft 64 GB opslag en de i3-processor. Deze kost 799 dollar (597 euro). De duurste heeft een harde schijf van 512 GB en de i7-processor. Hiervoor zal je heel wat dieper in de buidel moeten tasten: 1949 dollar (1456 euro).

Het scherm heeft een grootte van 12 inch. Afhankelijk van de versie heeft de tablet 4 of 8 GB werkgeheugen. Het verschil zit ‘m dus vooral in de tweekernige Intel-processors. De i3 klokt 1,5 GHz, de i5 2,9 GHz en de i7 zit op 3,3 GHz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters