'Microsoft Surfacetablet komt snel naar Europa'

Op de Nederlandse, Italiaanse, Duitse, Franse en Engelse websites van softwaregigant Microsoft zijn verwijzingen naar de tablet Surface verschenen. Dat leidt tot het vermoeden dat de eerste tablet van Microsoft snel naar Europa zal komen.

'Microsoft Surfacetablet komt snel naar Europa' schermafbeelding 2012 10 03 om 234643

De Microsoft Surface zal door de softwarefabrikant zelf worden uitgebracht en loopt op Windows 8. Tot nu toe is niet erg duidelijk wanneer de tablet in welke landen zal worden uitgebracht. Maar op verschillende Europese Microsoft-sites is nu een verwijzing naar de tablet verschenen. Waaronder de Nederlandse site. De verwijzing brengt je naar de Engelstalige Surface-site van MIcrosoft, waar nog weinig meer staat dan een plaatje en de tekst ‘coming soon’.

Eerder is bekendgemaakt dat de Surface alleen zal worden verkocht via de eigen winkels van Microsoft. Die zijn er nauwelijks in Europa. Maar wellicht sticht Microsoft tijdelijke winkeltjes in bestaande winkels, zoals al eerder is gebeurd in verschillende landen.

Dat de verwijzing naar de Surface op de websites van Microsoft staat, zou echter ook kunnen betekenen dat een online verkoopkanaal wordt gesticht. Dan is de tablet dus gewoon via de website te bestellen. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de tablets ‘gewoon’ bij bestaande elektronicawinkels in de schappen worden gelegd.

Bron: WP Central

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters