Microsoft verlaagt al voor release prijzen van Lumia 950 en Lumia 950 XL

Microsoft heeft al voor de release van de nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL de prijzen van beide toestellen verlaagd. In Engeland kwam All About Windows Phone erachter via de website van Microsoft zelf, waar de Windows 10-smartphones voor vijftig en twintig pond minder worden aangeboden dan de aangekondigde prijs.

Microsoft Lumia 950 XL aangekondigd 2000779917

De Lumia 950 kost in Engeland nu 450 pond, en de Lumia 950 XL gaat 530 pond kosten. Dat komt overeen met 625 en 736 euro. Overigens zijn die prijzen nog steeds veel hoger dan die in Amerika. Daar kost de Lumia 950 ongeveer 500 euro en de Lumia 950 XL 589 euro. Wat de prijzen zijn als de Windows 10-smartphones in Nederland arriveren, is nog niet bekend. In sommige webwinkels wordt de Lumia 950 nu als pre-order aangeboden voor tegen de 600 euro, en de Lumia 950 XL tegen de 700 euro.

Dat Microsoft de prijzen nu zelf verlaagt in Engeland, kan voor consumenten elders ook goed nieuws betekenen. De wederverkopers zullen dan waarschijnlijk hun prijzen nog wat verder verlagen, zodat de telefoons bereikbaar worden voor een grotere groep mensen.

Microsoft heeft beide nieuwe high-endmodellen afgelopen maand aangekondigd. Ze beschikken over de beste specificaties in de wereld van mobiele hardware, en komen met Windows 10 op de markt. Een bijzondere mogelijkheid ontstaat door zo’n telefoon via een apart leverbaar dock aan een computermonitor te koppelen. Dit heet Windows Continuum. Dit verandert die monitor in een redelijk volwaardige pc, terwijl de telefoon gewoon als zodanig te gebruiken blijft. De telefoon ‘leent’ zijn processorvermogen dan aan de monitor en bewerkingen die in een volledige desktopversie van bijvoorbeeld een Office-toepassing worden gemaakt, kunnen op de telefoon worden meegenomen naar een ander scherm.

Bron: All about windows phone

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters