Microsoft zou Windows Phone Apollo eind juni kunnen lanceren

Microsoft heeft een Windows Phone-conferentie aangekondigd die op 21 en 22 juni plaatsvindt in San Francisco. Gespeculeerd wordt dat de softwaregigant dan de volgende versie van het mobiele besturingssysteem zal aankondigen, versie 8 oftewel Apollo.

Windows Phone conferentie

In de uitnodiging aan ontwikkelaars maakt Microsoft niet duidelijk waar het precies om draait. Maar Apollo wordt in het najaar verwacht, en ontwikkelaars zitten altijd vooraan om de nieuwe software te ontvangen zodat zij er apps voor kunnen maken.

Dus dat Microsoft Apollo laat zien of er althans wat eigenschappen ervan, lijkt geen gekke gok. De uitnodiging vermeldt verder alleen dat het over apps gaat, waarbij het standaard rijtje entertainment, music & video, tools & productivity, lifestyle en noem maar op wordt opgedreund.

Wat voor smartphoneliefhebbers aardig is, is dat de uitnodiging een smartphone toont die we nog niet kennen. Het lijkt een beetje op een Samsung Galaxy Nexus. Of er een dergelijk toestel in de pijplijn zit is hoogst twijfelachtig, maar onlangs lekten wel geruchten uit dat Samsung een soort Windows Phone 8-versie van de Galaxy S III zou willen maken.

Bron: Neowin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Credo -

  Windows Phone 8 gaat zeker en vast Android van de kaart vegen, Android blijft steeds hetzelfde, nu al met quadcores ??? WP heeft maar 1 core nodig en is stabiel en soepel als ik weet niet wat 🙂

 2. Daan -

  Het is de bedoeling om met dit plaatje een `typische` smartphone af te beelden. En ja dit lijkt dan op een boring galaxy nexus/s2 kortom een boring smartphone.

  1. Pieter -

   Vind hem meer op zo`n mega flop N96 lijken.!!:P

   Waarom zouden er zoveel galaxys verkocht worden.. hmm..? Waarschijnlijk omdat ze boring zijn..toch..:)

 3. Sjaakie -

  Lijk op een nexus..??:S brilleke nodig.

  Voor de lumia werd gelanceerd werd er ook altijd een afbeelding gebruikt op de affiches die er nooit is geweest.. dus dit zal het zelfde zijn!!

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Heeft Apple de oplossing voor smartphoneverslaving gevonden? lees verder

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters