Microsoft zou Windows Phone Apollo eind juni kunnen lanceren

Microsoft heeft een Windows Phone-conferentie aangekondigd die op 21 en 22 juni plaatsvindt in San Francisco. Gespeculeerd wordt dat de softwaregigant dan de volgende versie van het mobiele besturingssysteem zal aankondigen, versie 8 oftewel Apollo.

Windows Phone conferentie

In de uitnodiging aan ontwikkelaars maakt Microsoft niet duidelijk waar het precies om draait. Maar Apollo wordt in het najaar verwacht, en ontwikkelaars zitten altijd vooraan om de nieuwe software te ontvangen zodat zij er apps voor kunnen maken.

Dus dat Microsoft Apollo laat zien of er althans wat eigenschappen ervan, lijkt geen gekke gok. De uitnodiging vermeldt verder alleen dat het over apps gaat, waarbij het standaard rijtje entertainment, music & video, tools & productivity, lifestyle en noem maar op wordt opgedreund.

Wat voor smartphoneliefhebbers aardig is, is dat de uitnodiging een smartphone toont die we nog niet kennen. Het lijkt een beetje op een Samsung Galaxy Nexus. Of er een dergelijk toestel in de pijplijn zit is hoogst twijfelachtig, maar onlangs lekten wel geruchten uit dat Samsung een soort Windows Phone 8-versie van de Galaxy S III zou willen maken.

Bron: Neowin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Credo -

  Windows Phone 8 gaat zeker en vast Android van de kaart vegen, Android blijft steeds hetzelfde, nu al met quadcores ??? WP heeft maar 1 core nodig en is stabiel en soepel als ik weet niet wat 🙂

 2. Daan -

  Het is de bedoeling om met dit plaatje een `typische` smartphone af te beelden. En ja dit lijkt dan op een boring galaxy nexus/s2 kortom een boring smartphone.

  1. Pieter -

   Vind hem meer op zo`n mega flop N96 lijken.!!:P

   Waarom zouden er zoveel galaxys verkocht worden.. hmm..? Waarschijnlijk omdat ze boring zijn..toch..:)

 3. Sjaakie -

  Lijk op een nexus..??:S brilleke nodig.

  Voor de lumia werd gelanceerd werd er ook altijd een afbeelding gebruikt op de affiches die er nooit is geweest.. dus dit zal het zelfde zijn!!

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters