Microsoft zou Windows Phone Apollo eind juni kunnen lanceren

Microsoft heeft een Windows Phone-conferentie aangekondigd die op 21 en 22 juni plaatsvindt in San Francisco. Gespeculeerd wordt dat de softwaregigant dan de volgende versie van het mobiele besturingssysteem zal aankondigen, versie 8 oftewel Apollo.

Windows Phone conferentie

In de uitnodiging aan ontwikkelaars maakt Microsoft niet duidelijk waar het precies om draait. Maar Apollo wordt in het najaar verwacht, en ontwikkelaars zitten altijd vooraan om de nieuwe software te ontvangen zodat zij er apps voor kunnen maken.

Dus dat Microsoft Apollo laat zien of er althans wat eigenschappen ervan, lijkt geen gekke gok. De uitnodiging vermeldt verder alleen dat het over apps gaat, waarbij het standaard rijtje entertainment, music & video, tools & productivity, lifestyle en noem maar op wordt opgedreund.

Wat voor smartphoneliefhebbers aardig is, is dat de uitnodiging een smartphone toont die we nog niet kennen. Het lijkt een beetje op een Samsung Galaxy Nexus. Of er een dergelijk toestel in de pijplijn zit is hoogst twijfelachtig, maar onlangs lekten wel geruchten uit dat Samsung een soort Windows Phone 8-versie van de Galaxy S III zou willen maken.

Bron: Neowin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Credo -

  Windows Phone 8 gaat zeker en vast Android van de kaart vegen, Android blijft steeds hetzelfde, nu al met quadcores ??? WP heeft maar 1 core nodig en is stabiel en soepel als ik weet niet wat 🙂

 2. Daan -

  Het is de bedoeling om met dit plaatje een `typische` smartphone af te beelden. En ja dit lijkt dan op een boring galaxy nexus/s2 kortom een boring smartphone.

  1. Pieter -

   Vind hem meer op zo`n mega flop N96 lijken.!!:P

   Waarom zouden er zoveel galaxys verkocht worden.. hmm..? Waarschijnlijk omdat ze boring zijn..toch..:)

 3. Sjaakie -

  Lijk op een nexus..??:S brilleke nodig.

  Voor de lumia werd gelanceerd werd er ook altijd een afbeelding gebruikt op de affiches die er nooit is geweest.. dus dit zal het zelfde zijn!!

Samsung komt met klaptelefoon met high-end specificaties: pure nostalgie lees verder

Motorola Moto Z2 Force

Motorola Moto Z2 Force onthuld: high-end toestel met onbreekbaar scherm lees verder

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters