Microsoft's Kin-telefoons voorlopig niet naar Nederland

Vodafone heeft in een persbericht laten weten dat de Kin-telefoons van Microsoft voorlopig alleen naar geselecteerde Europese landen zullen gaan komen. Nederland behoort hier voorlopig niet bij en zal eventueel pas aan het eind van 2010 aan de beurt zijn.

Microsoft wist gisteren in Amerika haar eerste eigen telefoons aan te kondigen genaamd Kin. De telefoons zijn zoals verwacht helemaal gericht op social media gebruik en Microsoft denk met haar Kin-telefoons handig in te spelen op de huidige Twitter- en Facebook trends. Inmiddels heeft Vodafone corprate een persbericht vrijgegeven met meer informatie over de beschikbaarheid voor in Europa. Microsoft wist te vertellen dat de telefoons al in mei in de VS te koop zullen zijn maar Europa is pas rond de herfst aan de beurt.

Vodafone laat weten dat Duitsland, Italië, Spanje en Engeland rond de herfst mogen genieten van de Microsoft Kin en dat andere landen later toegevoegd zullen worden. Nieuwe landen zullen hoogstwaarschijnlijk pas toegevoegd worden als de toestellen een succes blijken te zijn. Vodafone laat weten dat het voor het eind van 2010 meer landen wil toevoegen voor deze social media-telefoons.

Microsoft Kin

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters