Microvision laat haar nieuwe laser-projector zien

Het bedrijf Microvision, dat al eerder met zogenaamde “pico-projectors” kwam, heeft nu haar nieuwste model laten zien. Dit model is gebaseerd op laser-straling en is zo klein dat hij gemakkelijk overal mee naartoe genomen kan worden.

Één van de ontwikkelingen op mobiel gebied op het moment, is het integreren van zogenaamde “pico-projectors” in mobiele telefoons. Hiermee zou het mogelijk moeten worden om zaken van het scherm zoals afbeeldingen en films direct op de muur te projecteren. Het bedrijf Microvision heeft een nieuwe projector laten zien. Hoewel deze projector niet klein genoeg is om in mobiele telefoons zelf in te bouwen, is het ding perfect geschikt als accessoire voor mobiele telefoons.

De nieuwste projector van het bedrijf werkt met een laser. Deze techniek is zo goed voor toepassingen in mobiele telefoons omdat het klein gehouden kan worden en toch erg sterk is. Het is het bedrijf echter niet gelukt om de projector zo klein te maken dat hij in een mobiele telefoon past, maar daar is hij dan ook niet voor bedoeld. Microvision zelf zegt dat dit model vooral bedoeld is om bedrijven die dit misschien willen gaan gebruiken de mogelijkheid te geven tests te doen. Later, in de eerste helft van 2009, hoopt het bedrijf een projector klaar te hebben die in commerciële producten zoals telefoon accessoires gebruikt kan gaan worden.

Bron

Afbeelding 1_r 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung flexibel display

Samsung onthult echt flexibel display lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Fuchsia logo

Fuchsia gaat Android (nog) niet vervangen lees verder

Android Go

Android Go: besturingssysteem voor opkomende markten lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters