OnePlus 3T Midnight Black vanaf vannacht beperkt verkrijgbaar

Deze week onthulde OnePlus de OnePlus 3T Midnight Black. Vandaag is bekend gemaakt wanneer je het toestel in Europa kunt aanschaffen.

Midnight Black OnePlus 3T

OnePlus 3TOnePlus weet als geen ander hoe het hype rondom een nieuw product kan creëren. Vorige week werd afgeteld naar een zogenaamde grote onthulling. Een nieuw toestel, of toch nog een smartwatch? Nee, het was een matzwarte versie van de OnePlus 3T, ontworpen in samenwerking met Colette. Helaas werden er maar 250 exemplaren gemaakt. Bovendien is het toestel enkel verkrijgbaar in een specifieke winkel in Parijs. Na weken verheugen waren fans dan ook teleurgesteld. Deze week wist OnePlus ze echter gerust te stellen, want de Midnight Black OnePlus 3T is binnenkort wereldwijd te koop. Zonder het Colette logo op de achterkant, dat wel.

Verkrijgbaar in Europa

Vandaag heeft OnePlus bekend gemaakt dat het nieuwe toestel vanaf 1 uur in de morgen verkrijgbaar zal zijn. Dan hebben we het dus over de nacht van maandag op dinsdag. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Je kunt via deze pagina het opvallende toestel aanschaffen. Je zal niet de enige zijn, al helpt de vreemde tijd natuurlijk wel. Succes!

Kijkje achter de schermen

De smartphonefabrikant heeft vandaag een interessante video geplaatst, waarin wordt uitgelegd hoe de Midnight Black OnePlus 3T tot stand is gekomen. Je zou denken dat het introduceren van een nieuw kleurtje een relatief kleine moeite is. Toch blijkt dat niet het geval te zijn. Blijkbaar bestond de zwarte editie al voor de lancering van de OnePlus 3. Helaas bleek het niet mogelijk te zijn om de zwarte versie op een grotere schaal te realiseren.

Het is niet helemaal duidelijk wat het probleem was. Het resultaat is echter dat OnePlus de Graphite en Soft Gold versies van de OnePlus 3 uitbracht, in plaats van de zwarte variant. Uiteindelijk heeft het meer dan een jaar aan tests en veranderingen geduurd voor OnePlus de Midnight Black OnePlus 3T uit kon brengen.

Een groot verschil

Een simpel kleurtje kan dus een groot verschil maken. De ontwerper in de video noemt bijvoorbeeld dat enkel veertig procent van de  OnePlus 3T Midnight Black exemplaren door alle tests heenkomt. Ter vergelijking: de Gunmetal variant komt er in zestig procent van de gevallen doorheen.  De Midnight Black OnePlus 3T is binnenkort beperkt verkrijgbaar via OnePlus. Het toestel gaat €479 kosten.

Bron: OnePlus

OnePlus 6

Mis dit niet: de officiële lancering van de OnePlus 6 komt eraan lees verder

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters