Midrange Samsung Galaxy Core lekt uit

Via een Russische website is een nieuwe mid-range smartphone van Samsung gelekt. De Galaxy Core beschikt over niet al te bijzondere specificaties, maar kan wel twee simkaarten slikken.

Het toestel is via Hi Tech uitgelekt met daarbij ook nog eens twee persafbeeldingen. Het design van het toestel heeft veel weg van de Samsung Galaxy S4. Zo lijkt de achterkant van het toestel veel weg te hebben van de Galaxy S4 aangezien de camera op de zelfde manier is verwerkt in het toestel als bij zjn duurdere broertje. De Galaxy Core kan twee simkaarten slikken en zal hierdoor waarschijnlijk niet naar Nederland gaan komen.

De specificaties van het toestel zijn gemiddeld te noemen. Zo zit er een dualcore-processor in het apparaatje die geklokt is op 1.2GHz. Er is 768MB ram aanwezig en 8GB interngeheugen. Verder vinden we er een 4.3: wvga-scherm aan de voorkant en micro-sd slot achter het klepje. De camera zelf is 5-megapixels sterk. Wifi, Bluetooth en GPS zijn uiteraard allemaal aanwezig op deze Android 4.1-smartphone.

De Galaxy Core zal naar verwachting ergens in de zomer uit gaan komen in een paar landen. Nederland zal hier waarschijnlijk niet bij gaan horen.

Samsung Galaxy Core 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hyunato -

  Het design van de S4 vond ik niet zo erg maar nu ik deze telefoon zie en die moet nog uitkomen kan ik niet anders denken dat dit toestel 0% origineel is, en voor de prijs die je toch betaald voor een mid-range telefoon mag dat wel anders zijn. Imo.

  1. Hatema Qosaj -

   Daar ben ik het wel mee eens, maar dat is met de iphone ook zo maar die is nog steeds de best verkopende smartphone ter wereld. Ikzelf heb, mede hierom, geen interesse in Samsung en Apple meer.

   1. Hyunato -

    Klopt, ik houd ik helemaal niet van de iPhone 😛
    Sowieso prefereer ik Android boven iOS, maar een telefoon uit 2007 in 2013 kopen? I'll pass.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters