Grote update voor MijnKPN app geeft klant meer controle

KPN heeft een grote update uitgerold voor de MijnKPN app op iOS en Android. Gebruikers krijgen meer controle over hun abonnement dankzij nieuwe functies.

Grote update voor MijnKPN app

KPN heeft zojuist een grote update uitgebracht voor de MijnKPN app. De nieuwe versie van de app is meer in lijn met de selfservice-strategie van het bedrijf. Consumenten krijgen middels de app meer controle over hun abonnement.

MIJNKpn

Meer controle voor de consument

Klanten van KPN hoeven nu niet meer voor bepaalde wijzigingen hun computer op te starten. Zo kun je nu bijvoorbeeld zelf je iTV-pincode via de MijnPKN app wijzigen. Dat is de code waarmee je onder andere films en sportwedstrijden kunt aanschaffen. Ook kun je nu middels de app nieuwe bankrekeningen doorgeven, je e-mailinstellingen wijzigen en zelfs nieuwe KPN e-mailaccounts aanmaken.

Inloggen met vingerafdruk op Android

Daarnaast kunnen Android-gebruikers nu ook veilig inloggen met hun vingerafdruk. Voorheen was dat alleen mogelijk met de iPhone-versie van de MijnKPN app. Daarvoor heeft je Android smartphone natuurlijk wel een vingerafdrukscanner nodig.

MIJNKpn

Meer nieuwe functionaliteiten

Volgens Paul van Arendonk, marketing manager KPN Apps, blijft het daar niet bij. “Ons doel is dat klanten straks zelf zoveel mogelijk via de MijnKPN app kunnen regelen. Later dit jaar komen we met meer functionaliteiten die klanten nóg meer controle geven.”

Houd de app dus in de gaten! In deze blog worden alle toevoegingen en veranderingen uitgebreid besproken, zodat je precies weet waar je nu als klant van kunt profiteren. De MijnKPN app kan gedownload worden in de Play Store en App Store.

Bron: KPN

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters