Dankzij MindFlix kun je met je gedachten en hoofdbewegingen Netflix bedienen

All About Phones gaat samenwerken met WANT. Hét online lifestyle magazine over vooruitgang. WANT.nl vertelt dagelijks hoe (nieuwe) ontwikkelingen van waarde kunnen zijn in jouw dagelijks leven. Dagelijks brengen wij samen met de serie Want to Know de leukste items op het gebied van Gear en Culture. Vandaag hebben we het over Mindflix.

Want To KnowNetflix staat garant voor een potje goed relaxen. Het enige dat soms irritant kan zijn is dat je wel een afstandsbediening, smartphone of laptop nodig hebt om te scrollen door het aanbod. Wil je Netflixen door alleen je hoofd te gebruiken, dan is MindFlix het helemaal.

Met de MindFlix-hoofdband op hoef je alleen je hoofd te gebruiken om te scrollen door het aanbod. Heb je gevonden wat je zoekt, dan focus je je op de titel en de serie of film naar keuze start. Dit allemaal zonder een poot uit te steken! Hoe het precies werkt zie je in onderstaande (tenenkrommend slechte) video.

MindFlix kan geen gedachtes lezen

Zoals je kunt zien werkt MindFlix door een hoofdband die hersenactiviteit meet. Daarnaast kent-ie een aantal bewegingssensoren. Door te bewegen met je hoofd kun je gemakkelijk kiezen wat je wilt kijken. Het is niet zo dat de hoofdband je gedachten écht kan lezen. Maar het komt aardig in de buurt.

Het idee is ontstaan door de jaarlijkse hackdag die Netflix organiseert. Op deze dag mogen ze experimenteren met nieuwe technologieën. Of Mindflix daadwerkelijk wordt uitgebracht is voor nu onzeker. Eén ding staat in ieder geval vast: Netflix is eropuit om het ons steeds comfortabeler te maken.

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters