Mobiado komt met nieuwe versies 'horlogetelefoon'

Mobiado, bekend van zijn super dure designtelefoons, heeft vandaag twee nieuwe versies van de Professional 105GMT aangekondigd. Bijzonder aan dit toestel is dat er twee klokjes in verwerkt zijn.

LG kwam onlangs met een echte horlogetelefoon, maar dat blijkt niet de enige uitwerking van het concept te zijn. Het luxe Mobiado creeërde een horlogetelefoon op een heel andere manier, namelijk met twee echte horloges erin. Het toestel, de Mobiado Professional 105GMT, heeft twee echte analoge klokjes onder het toetsenbord. Hiermee is het toestel dus in staat om drie tijden tegelijk weer te geven, zonder dat dit extra plaats op het beeldscherm inneemt. Nuttig is het natuurlijk niet echt, maar dat is ook niet waar het om gaat bij dit soort telefoons.

Mobiado heeft vandaag twee nieuwe versies van dit, overigens al een tijdje bestaande, toestel aangekondigd. Het gaat om de Professional 105GMT Antique en de Professional 105GMT Stealth, beide met hun eigen unieke materiaal. Bij de Antique zijn de klokjes uitgevoerd in speciaal, zeldzaam Cocobolo-hout. De Stealth-editie heeft een wat stoerdere look en is uitgerust met zwart staal. Precieze prijzen zijn niet bekend, maar het staat wel vast dat beide toestellen niet te betalen zullen zijn en slechts zeer gelimiteerd op de markt zullen komen.

Mobiado Professional 105GMT Antique Stealth 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jos de boss -

  Ik heb de Mobiado 105GMT watch phone en de Gadgy steel Limited horloge-telefoon beide gekocht op de zwarte markt in beverwijk voor een leuk bedrag na veel afdingen uiteraard, maar dat hoort erbij 🙂
  De telefoons zijn beide denk ik niet origineel, maar zien er heel erg mooi uit, ze zijn van roestvrij zwaar metaal gemaakt en werken beide erg goed, alleen heeft de Mobiado een lichte brom op de achtergrond en kan ik van de Gadgy Steel limited watch Phone het bluetooth headsetje niet pairen met het horloge, volgens mij zit er helemaal geen bluetooth op.
  Verkoop van deze toestellen in hal 3.

  1. Dominick -

   Dat die Mobiado niet origineel is weet ik wel zeker, tenzij je er enkele duizenden euro's voor neergeteld hebt. Maar dan nog zal het wel niet want een telefoon van dat kaliber heeft echt geen simpele probleempjes zoals een brom op de achtergrond.

 2. Gadgetphones -

  De prijs van de Mobiado 105GMT komt boven de 3000,- euro te liggen maar zal hoogst waarschijnlijk niet op de Nederlandse markt verschijnen helaas. De Gadgy Steel Limited is momenteel de beste en mooiste watchphone qua prijs kwaliteit verhouding.
  Replica's van de Steel limmited worden momenteel al aangeboden voor 150,- euro.
  De originele Steel Limited zorden verkocht vanaf 219,95
  Binnenkort staat er een Demo / instructie filmpje van de Gadgy Steel Limited op onze site.
  :Y

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters