Mobiado komt met nieuwe versies 'horlogetelefoon'

Mobiado, bekend van zijn super dure designtelefoons, heeft vandaag twee nieuwe versies van de Professional 105GMT aangekondigd. Bijzonder aan dit toestel is dat er twee klokjes in verwerkt zijn.

LG kwam onlangs met een echte horlogetelefoon, maar dat blijkt niet de enige uitwerking van het concept te zijn. Het luxe Mobiado creeërde een horlogetelefoon op een heel andere manier, namelijk met twee echte horloges erin. Het toestel, de Mobiado Professional 105GMT, heeft twee echte analoge klokjes onder het toetsenbord. Hiermee is het toestel dus in staat om drie tijden tegelijk weer te geven, zonder dat dit extra plaats op het beeldscherm inneemt. Nuttig is het natuurlijk niet echt, maar dat is ook niet waar het om gaat bij dit soort telefoons.

Mobiado heeft vandaag twee nieuwe versies van dit, overigens al een tijdje bestaande, toestel aangekondigd. Het gaat om de Professional 105GMT Antique en de Professional 105GMT Stealth, beide met hun eigen unieke materiaal. Bij de Antique zijn de klokjes uitgevoerd in speciaal, zeldzaam Cocobolo-hout. De Stealth-editie heeft een wat stoerdere look en is uitgerust met zwart staal. Precieze prijzen zijn niet bekend, maar het staat wel vast dat beide toestellen niet te betalen zullen zijn en slechts zeer gelimiteerd op de markt zullen komen.

Mobiado Professional 105GMT Antique Stealth 

Bron: Engadget

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters