Mobiado verpakt Google Nexus S in 24 karaats goud

Mobiado, het Canadese bedrijf voor superdeluxe telefoons met een hoop goud en parels enzo, heeft voor het eerst een behoorlijke smartphone op de markt gebracht die op Android Gingerbread loopt, een 4 inch scherm heeft en 16 GB geheugen. De Grand Touch.

Mobiado Grand Touch

Het toestel krijgt een niet bekendgemaakte, maar waarschijnlijk idioot hoge prijs en wordt verpakt in goud. Wat Mobiado er niet bij vertelt, is dat het hier gewoon gaat om in goud verpakte Google Nexus S-telefoons.

Tot dusver maakte Mobiado dumbphones die de superrijken moesten verleiden tot een aanschaf. De toestellen waren qua prestaties echter allesbehalve bijzonder, maar dat werd verhuld onder een laag goud en edelstenen. Nu gooit Mobiado het over een andere boeg door voor het eerst een Android smartphone met behoorlijke prestaties op de markt te brengen, weer voorzien van een flinke laag goud.

Het gebogen scherm van het toestel verraadt echter, naast de overeenkomende specificaties, dat het om producten van Google/Samsung gaat. Namelijk de Nexus S, de Google-branded telefoon die door Samsung wordt gemaakt en op het ‘pure’ Android Gingerbread loopt.

Kritische bloggers wijzen er echter op dat het waarschijnlijk goedkoper is om zelf een Nexus S te kopen en die door een juwelier in goud te laten verpakken, dan hem bij Mobiado aan te schaffen. Maar de superrijken kijken nu eenmaal niet op een duizendje meer of minder, en dat is ook precies de reden waarom de prijs van het toestel niet bekend is gemaakt: als je die wilt weten, bewijs je meteen dat je het geld er niet voor hebt.

Bron: Techcrunch

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters