Mobiado verpakt Google Nexus S in 24 karaats goud

Mobiado, het Canadese bedrijf voor superdeluxe telefoons met een hoop goud en parels enzo, heeft voor het eerst een behoorlijke smartphone op de markt gebracht die op Android Gingerbread loopt, een 4 inch scherm heeft en 16 GB geheugen. De Grand Touch.

Mobiado Grand Touch

Het toestel krijgt een niet bekendgemaakte, maar waarschijnlijk idioot hoge prijs en wordt verpakt in goud. Wat Mobiado er niet bij vertelt, is dat het hier gewoon gaat om in goud verpakte Google Nexus S-telefoons.

Tot dusver maakte Mobiado dumbphones die de superrijken moesten verleiden tot een aanschaf. De toestellen waren qua prestaties echter allesbehalve bijzonder, maar dat werd verhuld onder een laag goud en edelstenen. Nu gooit Mobiado het over een andere boeg door voor het eerst een Android smartphone met behoorlijke prestaties op de markt te brengen, weer voorzien van een flinke laag goud.

Het gebogen scherm van het toestel verraadt echter, naast de overeenkomende specificaties, dat het om producten van Google/Samsung gaat. Namelijk de Nexus S, de Google-branded telefoon die door Samsung wordt gemaakt en op het ‘pure’ Android Gingerbread loopt.

Kritische bloggers wijzen er echter op dat het waarschijnlijk goedkoper is om zelf een Nexus S te kopen en die door een juwelier in goud te laten verpakken, dan hem bij Mobiado aan te schaffen. Maar de superrijken kijken nu eenmaal niet op een duizendje meer of minder, en dat is ook precies de reden waarom de prijs van het toestel niet bekend is gemaakt: als je die wilt weten, bewijs je meteen dat je het geld er niet voor hebt.

Bron: Techcrunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. bartvuijk -

      Maar je kijkt wel even om als iemand zo'n ding in de kroeg uit zijn zak haalt, en alleen voor die reactie nemen die rijke stinkerds nou zo'n telefoon. Ik wou eerlijk gezegd dat ik zo'n stumper was 😛

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters