Mobiel internet Telfort beperkt beschikbaar

Telfort heeft een landelijke storing op haar mobiele internet netwerk, gebruikers wordt aangeraden om handmatig over te schakelen op G2 netwerk.

TelfortTelfort heeft een landelijke storing op haar mobiele internet netwerk, gebruikers wordt aangeraden om handmatig over te schakelen op G2 netwerk. Op de storingsite van Telfort staat de volgende melding: Storing: “Mobiel internet beperkt beschikbaar. Het is voor een beperkt aantal klanten niet altijd mogelijk om gebruik te maken van mobiel internet. Onze excuses voor het ongemak. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Zodra de storing is opgelost zal Telfort dat op deze pagina vermelden.”

Niet alle klanten lijken last te hebben van de storing, maar toch lijken enkele duizenden klanten problemen te hebben. De problemen liggen niet bij het tot stand brengen van de verbinding maar eerder in het houden van de verbinding. Tot nu toe heeft Telfort nog niet kunnen vinden wat de oorzaak van de problemen is. Telfort heeft de afgelopen periode meerdere storingen gehad op haar adsl en datanetwerk, maar de laatste grote storing is van november 2008.

Bron: Tweakers.net

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters