Mobiel internet wordt nauwelijks goedkoper

In een onderzoek van T-Mobile blijkt dat de gewenste Mobiele Data concurrentie slag zal uitblijven. Volgens T-mobile is er wel veel groei maar zullen de providers niet elkaar in de haren gaan vliegen.

De dochter van Deutsche Telecom wist in ons land 120.000 gebruikers aan te sluiten. Zo’n 80 procent gebruikt de toegang op de mobiel en slechts 20 procent in een laptop. Naar verwachting zal dit aantal nog flink gaan toenemen. “Het is moeilijk om uit te leggen wat je aan mobiel internet hebt, totdat je het ervaart en niet meer zonder wilt”, zegt Pim van der Feltz, Marketing Directeur T-Mobile Netherlands op een bijeenkomst voor de pers. Hij herinnert zich nog dat tijdens een actie 1600 klanten gebeld werden. Niet meer dan twee besloten zich in te schrijven op Web-n-Walk.

Van der Feltz wijst er fijntjes op dat zijn onderneming de enige is die daadwerkelijk onbeperkt, open internet zonder restricities aanbiedt. Zo beweert hij dat KPN extra geld rekent als mensen meer dan twee keer het gemiddelde verbruik verstoken. Maar hij rekent niet op een prijzenslag in de markt. “Goedkoper kan momenteel niet, of Nokia moet gratis HSDPA apparatuur leveren”, betoogt van der Feltz. Zijn bedrijf investeert fors in de kwaliteit van het netwerk. Ook stelt hij vast dat klanten in onderzoek hebben aangegeven 9,50 voor onbeperkt internet over te hebben.

t_mobile_mda_vario_3 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters