Mobiel internet wordt nauwelijks goedkoper

In een onderzoek van T-Mobile blijkt dat de gewenste Mobiele Data concurrentie slag zal uitblijven. Volgens T-mobile is er wel veel groei maar zullen de providers niet elkaar in de haren gaan vliegen.

De dochter van Deutsche Telecom wist in ons land 120.000 gebruikers aan te sluiten. Zo’n 80 procent gebruikt de toegang op de mobiel en slechts 20 procent in een laptop. Naar verwachting zal dit aantal nog flink gaan toenemen. “Het is moeilijk om uit te leggen wat je aan mobiel internet hebt, totdat je het ervaart en niet meer zonder wilt”, zegt Pim van der Feltz, Marketing Directeur T-Mobile Netherlands op een bijeenkomst voor de pers. Hij herinnert zich nog dat tijdens een actie 1600 klanten gebeld werden. Niet meer dan twee besloten zich in te schrijven op Web-n-Walk.

Van der Feltz wijst er fijntjes op dat zijn onderneming de enige is die daadwerkelijk onbeperkt, open internet zonder restricities aanbiedt. Zo beweert hij dat KPN extra geld rekent als mensen meer dan twee keer het gemiddelde verbruik verstoken. Maar hij rekent niet op een prijzenslag in de markt. “Goedkoper kan momenteel niet, of Nokia moet gratis HSDPA apparatuur leveren”, betoogt van der Feltz. Zijn bedrijf investeert fors in de kwaliteit van het netwerk. Ook stelt hij vast dat klanten in onderzoek hebben aangegeven 9,50 voor onbeperkt internet over te hebben.

t_mobile_mda_vario_3 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters