'Mobiel internet wordt steeds belangrijker'

Volgens een rapport van InSites Consulting zal mobiel internet steeds populairder worden, en zullen mensen er in de toekomst steeds meer gebruik van maken. Volgens InSites Consulting moeten marketeers op deze trend inspringen om hun merk aan de man te brengen.

Door de ontwikkeling van smartphones met vaste 3G-internetverbindingen wordt het gebruik van mobiel internet steeds populairder. Steeds meer mensen gaan internet onderweg gebruiken, in plaats van thuis. Volgens gegevens van InSites Consulting surft al 18% van de mensen mobiel met hun telefoon. 13% heeft zelfs al een data-abonnement. De verwachting is dat dit percentage nog behoorlijk gaat stijgen in de komende jaren doordat smartphones met internetverbinding steeds populairder worden. Tevens zou mobiel internet steeds nuttiger worden. Mensen ontdekken dat ze hun telefoon voor steeds meer zaken kunnen gebruiken. Zo gebruikt 1 op de 10 mensen de telefoon al om online agenda’s bij te houden. Tevens zijn er voor de smartphoneplatformen een hoop applicaties die het gebruik van internet op de telefoon nuttiger maken voor de consument.

Het toenemen van het mobiel gebruik van internet biedt kansen voor marketeers. Door het ontwikkelen van nuttige applicaties, het gebruik van socialenetwerksites en het integreren van mobiele services kan een bedrijf zijn merk verstevigen. InSites Consulting heeft het rapport opgesteld om gebruikmakend van de gegevens over mobiel internetgebruik adviezen te geven over hoe een marketeer zijn merk kan verstevigen door in te springen op de wereld van mobiel internet.

Bron: Mobile Cowboys

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters