Mobiel netwerk Tele2 kampt met storing

Het mobiele netwerk van Tele2 kampt met een storing. De provider heeft storingsmeldingen ontvangen van klanten die niet kunnen bellen, sms’en of mobiel bellen.

Tele2 logo

Dit laat Tele2 weten op zijn Facebook-pagina. “Sorry, sorry, sorry! Maar we zijn het al aan het repareren”, laat Tele2 weten. “Heb je een probleem met mobiel bellen, sms’en en 3G-internet? Er zijn storingen gemeld en het kan zijn dat je daar ook last van hebt.”

De provider laat niet weten wanneer de storing is opgelost. “We doen er alles aan om het weer optimaal te laten werken”, schrijft Tele2 verder nog. “Sorry voor het ongemak.”

Update 10.47: De storing bij Tele2 is weer opgelost. Een probleem in het netwerk van T-Mobile lag hier aan ten grondslag. “Vanochtend waren er korte tijd problemen met onze mobiele diensten”, laat Tele2 weten. “Deze werden veroorzaakt door een storing in het T-Mobile-netwerk. Als gevolg konden Tele2-klanten rond tien uur niet mobiel bellen en gebeld worden en geen gebruik maken van mobiel internet. Mocht je op dit moment toch nog problemen hebben met je mobiele diensten, zet dan je toestel eenmaal uit en aan. Excuus voor het ongemak

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters