Mobiele applicatie voor Hyves zit er snel aan te komen

Hyves komt binnenkort met een mobiele applicatie waarmee je geld kunt versturen en ontvangen van vrienden. Hyves Mobile wordt een belangerijk onderdeel van de Hyves community.

Overigens zal het versturen van geld niet gelijk in de eerste versie van de applicatie zitten: “Geld sturen (via mobiel) is zeker niet iets wat in eerste instantie in de applicatie zit, wel iets waar we mee bezig zijn. Maar daar ligt absoluut niet de focus in de eerste versie van de mobiele applicatie.” De ontwikkelaars van Hyves leggen momenteel de laatste hand aan de mobiele applicatie. Die zal te gebruiken zijn op telefoons die J2ME, Symbian en Windows Mobile ondersteunen. Er komt ook een iPhone-versie. “Onze aandacht gaat primair uit naar het realiseren van een goede installed base. Ik denk dat de applicatie binnen een jaar 100.000 à 150.000 keer zal zijn geïnstalleerd”, aldus Yme Bosma van Hyves.

Bosma: “Er zit een rijk adresboek in de Hyves-applicatie.” Of die ook is gebaseerd op de contactenlijst in het toestel, zegt hij niet. Dat het adresboek is gebaseerd op iemands vriendenlijst in Hyves staat vast. “Hyves weet van de meeste gebruikers ook de mobiele nummers. Op kantoor testen we nu de alfa-versie van de applicatie. Ik hoef niet iemands mobiele nummer te weten om hem te kunnen bellen.” Wanneer de Hyves-download publiekelijk beschikbaar komt, kon de medewerker van Hyves ons niet mededelen.

hyvesLogo 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters