'Mobiele telefoon meets espresso machine'

Het Metatrend Institute heeft een concept bedacht om een espresso machine te laten besturen door een mobiel telefoon.

espressomachine bestuurd door mobiele telefoon

De ontwerpers In-oh Yoo en Bong-yup Lied van het Metatrend Institute hebben een concept ontwikkeld waarmee bijvoorbeeld een koffiemachine kan worden bestuurd door de mobiele telefoon.

Het concept is bedoeld voor verschillende persoonlijke self-service systemen en maakt gebruik van het mobieltje voor het opslaan van persoonlijke voorkeuren van gebruikers, welke vervolgens gebruikt kunnen worden op de verschillende automaten.

Bij de espresso machine zijn speciale koffiecups ontwikkeld met daarop een QR-code welke muziek bevat. De koffiemachine scant de QR-code en speelt de muziek af als de koffie klaar is. Als de mobiele telefoon gedokt is op de espresso-apparaat kan de muziek ook gedownload worden naar de telefoon.

Bron: Cellular-news

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. qtag barcode managem -

    Leuk idee, echter zal de QR Code zelf geen muziek bevatten en dat is een beetje misleidend in dit artikel. De QR code kan wel als trigger gebruikt worden natuurlijk. Interessant is wel dat, als het zo zou werken, een QR code wordt aangemaakt met je persoonlijke koffie voorkeur. Dit artikel gaat er bovendien van uit dat iedere telefoon in de koffie console past. Toch leuk bedacht. Als je het combineert met de [url=http://www.qtag.nl]qr code software van Qtag[/url] kun je zelfs traceren hoe vaak iemand koffie drinkt en of zijn/haar voorkeur verandert. afijn, genoeg mogelijkheden om QR Codes gimmicks te verzinnen. Als iemend een leuke suggestie heeft horen we dat graag! [url=mailto:sales@qtag.nl]Mail naar Qtag voor leuke QR Code ideeën.[/url]

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters