Mobile Vikings stopt in Nederland

De Belgische mobiele provider Mobile Vikings stopt met zijn activiteiten in Nederland. Nieuwe klanten worden niet meer geaccepteerd en alle bestaande nummers en het beltegoed van Nederlandse klanten zullen binnenkort vervallen.

Mobile Vikings stopt in Nederland schermafbeelding 2015 06 07 om 114014

Aan ZD Net België heeft Mobile Vikings uitgelegd dat het bedrijf er na tweeënhalf jaar op de Nederlandse markt al mee stopt omdat de markt hier al verzadigd is door abonnementen waarbij een telefoon wordt bijgeleverd. Een prepaidprovider als Mobile Vikings komt daar niet makkelijk meer tussen, hebben de Belgen gemerkt. “Ook al bied je als ijverige provider alle voordelen van een abonnement.” Mobile Vikings maakte als virtuele provider gebruik van het netwerk van KPN.

In België is er niets aan de hand, de dienstverlening van Mobile Vikings gaat daar gewoon door. In Nederland moeten prepaid bellers rekening houden dat op 1 december de hele dienstverlening stopt. Wie prijs stelt op nummerbehoud bij het overstappen naar een andere provider, moet dat voor 30 november regelen. Belkrediet en ‘Vikingpunten’ zijn ook tot die datum geldig, en vervallen een dag later.

Bron: Mobile Vikings

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters