Mobillion introduceert Mobile Internet Billing nu ook in Nederland

Aanbieder Mobillion introduceert Mobile Internet Billing nu ook in Nederland. Mobile Internet Billing is een betaalsysteem voor diensten op mobiele websites of mobiele applicaties. In België hebben ze al jarenlange ervaring met deze manier van betalen.

Mobile Internet Billing

Met het betaalsysteem van Mobillion kunnen gebruikers bedragen tot tien euro afrekenen op mobiele websites en in mobiele applicaties door simpelweg één keer te klikken. Het werkt als volgt: de bezoeker van een mobiele website wordt doorgestuurd naar de mobiele online betaalomgeving van Mobillion als ze willen betalen voor een dienst, deze omgeving is in de huisstijl van de bezochte website. De bezoeker kan vervolgens door één klik betalen, het geld wordt van het mobiele abonnement van de gebruiker afgeschreven.

Voordelen van deze manier van betalen voor de mobiele website is dat klanten niet het gevoel krijgen de website te verlaten tijdens de transactie, waardoor langer op de website blijven en de kans op een tweede aankoop groter is. Ook is het op deze manier mogelijk om de eindgebruiker op basis van zijn mobiele nummer te registreren en te volgen, waardoor de website aangepast kan worden aan wensen van bezoekers. Een voordeel voor de klant is dat hij niet met sms hoeft te werken voordat hij kan betalen.

Voor Nederland is dit een nieuwe manier van betalen van kleine bedragen. De gedragscodecommissie voor betaalde mobiele internetdiensten zegt dat dit betaalsysteem volledig aan alle Nederlandse eisen voldoet. In België hebben ze al jarenlange ervaring met deze manier van betalen en zijn ze positief over Mobile Internet Billing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters