Mobillion introduceert Mobile Internet Billing nu ook in Nederland

Aanbieder Mobillion introduceert Mobile Internet Billing nu ook in Nederland. Mobile Internet Billing is een betaalsysteem voor diensten op mobiele websites of mobiele applicaties. In België hebben ze al jarenlange ervaring met deze manier van betalen.

Mobile Internet Billing

Met het betaalsysteem van Mobillion kunnen gebruikers bedragen tot tien euro afrekenen op mobiele websites en in mobiele applicaties door simpelweg één keer te klikken. Het werkt als volgt: de bezoeker van een mobiele website wordt doorgestuurd naar de mobiele online betaalomgeving van Mobillion als ze willen betalen voor een dienst, deze omgeving is in de huisstijl van de bezochte website. De bezoeker kan vervolgens door één klik betalen, het geld wordt van het mobiele abonnement van de gebruiker afgeschreven.

Voordelen van deze manier van betalen voor de mobiele website is dat klanten niet het gevoel krijgen de website te verlaten tijdens de transactie, waardoor langer op de website blijven en de kans op een tweede aankoop groter is. Ook is het op deze manier mogelijk om de eindgebruiker op basis van zijn mobiele nummer te registreren en te volgen, waardoor de website aangepast kan worden aan wensen van bezoekers. Een voordeel voor de klant is dat hij niet met sms hoeft te werken voordat hij kan betalen.

Voor Nederland is dit een nieuwe manier van betalen van kleine bedragen. De gedragscodecommissie voor betaalde mobiele internetdiensten zegt dat dit betaalsysteem volledig aan alle Nederlandse eisen voldoet. In België hebben ze al jarenlange ervaring met deze manier van betalen en zijn ze positief over Mobile Internet Billing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters