Mobistar biedt mobiele HDTV aan voor de iPhone

Mobistar heeft aangekondigd dat het vanaf vandaag begint met het streamen van zenders naar de iPhone in HD-kwaliteit. De gebruiker dient hiervoor wel een meerprijs voor neer te leggen.

Mobistar

De Belgische operator Mobistar heeft in een persbericht bekendgemaakt dat ze gaan beginnen met het streamen van televisiezenders in HD naar de iPhone 3G en 3GS. Natuurlijk heb je voorlopig nog niet zo veel aan HD omdat de iPhone geen HD ondersteunt en het apparaat de beelden dus gewoon in lagere kwaliteit weergeeft. Het zenderaanbod voor Vlaamse zenders is momenteel nogal mager, maar dat kan nog veranderen. Klanten van Mobistar kunnen naar de mobiele website van de operator gaan en een zender kiezen, die daarna naar de videospeler van Safari wordt gestreamd voor een bedrag van 45 cent per dag. Voorlopig kan iedereen de zenders nog gewoon gratis bekijken, zelfs in Nederland via Wi-Fi.

Je kunt kiezen uit de volgende zenders: Eén, Canvas/Ketnet, La Une, La Deux, VTM, AB3, AB4, Eurosport fr, Eurosport nl, CNN, Cartoon Networks fr, MCM Top, Cartoon Networks uk, Jim, Mangas, Action, AB Moteurs, Cine FX, eXtreme Sport, France 24, TV5 Monde, Trace TV, Eurosport 2 fr en Eurosport 2 uk.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters