Mobistar komt met combi-abonnement voor smartphones en tablets

De Belgische provider Mobistar gaat een abonnement introduceren waarbij meerdere simkaarten voor het zelfde data-abonnement geleverd worden. Hierdoor hoeven consumenten maar een enkel abonnement af te sluiten voor zowel hun smartphone, als tablet en zelfs mobiele laptop.

Mobistar laat weten dat de nieuwe bundel vanaf 1 juli beschikbaar is in België. Het abonnement draagt de naam Internet Everywhere Multi en biedt een datavolume van 750MB aan voor 15 euro per maand. Bij aanschaf van het abonnement krijgen mensen twee simkaarten mee, eentje voor hun tablet en eentje voor hun smartphone. Voor drie euro extra per maand kan met nog een ander apparaat aan het abonnement toevoegen en krijgen ze een extra simkaart voor de gemeenschappelijke bundel. Mobistar gaat ook een 2GB bundel introduceren die 30 euro per maand zal gaan kosten.

Tijdens de lancering van dit nieuwe product verdubbelt Mobistar bij het Relax-abonnement de inbegrepen datavolume naar 1,5 GB, dit in plaats van de 750MB. Mobistar geeft daarnaast aan alle eigenaren van een iPad een jaar lang gratis toegang tot de elektronische editie van een Belgische krant. Deze nieuwe databundel is toegankelijk voor alle Mobistar-abonnees, ongeacht hun tariefplan, aldus de provider.

Mobistar is de eerste provider in de Benelux die met een dergelijke multi-bundel aankomt zetten. Nederlandse providers zoals Vodafone overwegen ook om een dergelijke variant te introduceren, maar hebben nog geen duidelijke plannen kenbaar gemaakt voor een multi-bundel.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters