Mobistar komt met combi-abonnement voor smartphones en tablets

De Belgische provider Mobistar gaat een abonnement introduceren waarbij meerdere simkaarten voor het zelfde data-abonnement geleverd worden. Hierdoor hoeven consumenten maar een enkel abonnement af te sluiten voor zowel hun smartphone, als tablet en zelfs mobiele laptop.

Mobistar laat weten dat de nieuwe bundel vanaf 1 juli beschikbaar is in Belgiƫ. Het abonnement draagt de naam Internet Everywhere Multi en biedt een datavolume van 750MB aan voor 15 euro per maand. Bij aanschaf van het abonnement krijgen mensen twee simkaarten mee, eentje voor hun tablet en eentje voor hun smartphone. Voor drie euro extra per maand kan met nog een ander apparaat aan het abonnement toevoegen en krijgen ze een extra simkaart voor de gemeenschappelijke bundel. Mobistar gaat ook een 2GB bundel introduceren die 30 euro per maand zal gaan kosten.

Tijdens de lancering van dit nieuwe product verdubbelt Mobistar bij het Relax-abonnement de inbegrepen datavolume naar 1,5 GB, dit in plaats van de 750MB. Mobistar geeft daarnaast aan alle eigenaren van een iPad een jaar lang gratis toegang tot de elektronische editie van een Belgische krant. Deze nieuwe databundel is toegankelijk voor alle Mobistar-abonnees, ongeacht hun tariefplan, aldus de provider.

Mobistar is de eerste provider in de Benelux die met een dergelijke multi-bundel aankomt zetten. Nederlandse providers zoals Vodafone overwegen ook om een dergelijke variant te introduceren, maar hebben nog geen duidelijke plannen kenbaar gemaakt voor een multi-bundel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters