Moet ik een hoesje gebruiken voor mijn smartphone? – ADV

Iedereen kent het wel, wanneer je een nieuwe telefoon hebt gekocht wil je natuurlijk ook een mooi hoesje. Een hoesje is er voor verschillende redenen: velen willen hun smartphone er mee beschermen en anderen willen een smartphone personaliseren. Een hoesje kan een val van een smartphone breken en stelt bijvoorbeeld een schermreparatie langer uit. Als jij jezelf afvraagt ‘moet ik een hoesje gebruiken voor mijn smartphone?’, geeft Smartrepair graag een aantal feiten en weetjes waarom je wel of niet een hoesje kan gaan gebruiken voor jouw smartphone.

Waarom jij wél jouw smartphone moet beschermen

Smartrepair iPhone reparatie Den Bosch

Valbescherming! Een smartphonecase kan een val opvangen waardoor een eventuele smartphonereparatie uitgesteld wordt. Maar hoe voorzichtig je ook doet, zwaartekracht is lastig en trekt jouw telefoon gewoon naar de grond toe. Gelukkig zijn er verschillende smartphonecases die jouw telefoon kunnen beschermen tegen een val. Kies bijvoorbeeld voor een hoesje die een anti-slip achterkant hebben. Wanneer jouw telefoon op tafel ligt of in je handen hebt, schuift het niet zo makkelijk weg.

Krasbescherming! Een smartphone kies je natuurlijk ook uit op basis van het uiterlijk. Een kras op de behuizing kan dan ook erg vervelend zijn. Daarnaast hebben verschillende telefoons een opvallende camera, denk maar aan de camera van de iPhone 6 die uitsteekt. Krassen op de camera kunnen erg vervelend zijn, maar gelukkig kan een goede smartphonecase krassen voorkomen.

Verkopen! Wanneer jij een echte salestopper bent en altijd jouw telefoons voor bijna de nieuwwaarde weer verkoopt, is het belangrijk dat de telefoon er ook als nieuw uitziet. Krassen en scheuren verlagen de retailwaarde enorm, bescherm daarom jouw smartphone goed om een goede verkoopdeal te behalen!

Opvallen! Ben jij altijd iemand die wilt opvallen? Dat kan ook met jouw smartphone met behulp van een opvallende smartphonecase! Zo moet jouw smartphone natuurlijk passen bij je nieuwe winterjas. Gelukkig bestaan er verschillende websites waarop je verschillende soorten hoesjes kunt vinden die bij jouw persoonlijkheid passen!

Waarom jij niet jouw smartphone moet beschermen

Dikte! Een smartphone wordt steeds dunner op de markt gebracht, hierdoor is een smartphone lichter en veel fijner in gebruik. Een hoesje is daarom alleen maar vervelend. Zo voegt het gewicht toe en wordt je telefoon ook nog eens dikker!

Niet elke val! Een smartphonecase beschermt jouw smartphone niet bij elke val. Zo kan je altijd een ongeluk hebben waarbij jouw telefoon toch vervelende schade oploopt. Een softcase beschermt een smartphone beter dan een hardcase, echter houdt dit niet in dat een hoesje een smartphone beschermt tegen elke schade.

Sneller vies! Een smartphone is vaak sneller vies met een hoesje, zo voeg je met een hoesje nog meer gaatjes toe waar vuil in kan gaan zitten. Wanneer je te lui bent om dit vuil te verwijderen, kan jouw telefoon vies ogen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarnaast kan het vuil op vervelende plekken komen wat voor eventuele schade kan zorgen aan jouw smartphone.

Heet! Een smartphonecase kan er voor zorgen dat jouw telefoon minder snel afkoelt. Niks is vervelender dan een hete telefoon, dit is bijvoorbeeld erg slecht voor de kwaliteit van jouw batterij. Zorg er dan voor dat je een smartphonecase hebt die kan ademen.

De keuze of je wel of geen smartphonecase wilt gebruiken hangt volledig van jou af, wat vind jij belangrijk? Gelukkig zijn er ook minder opvallende beschermopties voor jouw smartphone, denk aan een screenprotector. Dit beschermt jouw scherm al tegen kleine krasjes en barsten. Toch jouw telefoon laten vallen? Een val kan ook voor schade zorgen wat je niet kan zien, gelukkig is bij Smartrepair onderzoek gratis, met uitgang van vochtschade. Voor vrijwel elke smartphonereparatie, denk aan een iPhone reparatie Den Bosch of andere stad, bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters