Mogelijke specificaties opvolgers Galaxy A3 en A7 gelekt

Samsung schijnt te werken aan nieuwe telefoons voor haar A-serie van toestellen. In de database van een app voor het benchmarken van telefoons zijn mogelijke specificaties van de toekomstige Galaxy A3 en A7 tevoorschijn gekomen.

Mogelijke specificaties opvolgers Galaxy A3 en A7 gelekt samsung galaxy a7 hands on
Eerste generatie A7

GFXBench een app voor het meten van prestaties van toestellen, houdt een database bij van alle gemeten telefoons. In deze database zijn de specificaties van een tweetal telefoons terug te vinden. Het eerste toestel had serienummer SM-A310 en kan de Galaxy A3 zijn, de tweede telefoon bevat serienummer SM-A710 kan dus de Galaxy A7 zijn.

De vermoedelijke specificaties van de nieuweGalaxy A3 bedragen een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Hierdoor krijgt dit scherm een pixeldichtheid van 312 pixels per inch. De processor in dit toestel is een quad-core Exynos 7580-processor die geklokt is op 1.5GHz. Bij deze processor hoort een Mali-T720 videochip. Voor het opslaan van data is 1,5GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen aanwezig.

De telefoon waarvan vermoedt wordt dat het de toekomstige Galaxy A7 is, heeft een full HD (1920 x 1080) 5,5-inch scherm. Dit scherm krijgt door deze specificaties een pixeldichtheid van 401 pixels per inch. Onder de kap schijnt de A7 een octa-core Snapdragon 615-processor te bevatten die tevens geklokt is op 1.5GHz. Deze chipset heeft een Adreno 405-videochip voor het verwerken van grafische gegevens. Verder bevat deze telefoon aan 3GB werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen.

Aan de achterkant van de beide telefoons zit, volgens GFXBench, een 13-megapixel camera. Voor het nemen van selfies is vermoedelijk een 5-megapixel voorcamera aanwezig. Verder schijnen de beide telefoons geleverd te worden met Android 5.1.

Hoewel deze gebenchmarkte telefoons deze specificaties bevatten, hoeven deze telefoons niet de nieuwe Galaxy A3 en A7 te zijn. Daarnaast kan het bedrijf voor deze benchmark testhardware gebruikt hebben. Totdat Samsung de nieuwe telefoons van de A-lijn aangekondigd heeft, moet je alles met een korreltje zout nemen.

Mogelijke specificaties opvolgers Galaxy A3 en A7 gelekt 
Mogelijke specificaties opvolgers Galaxy A3 en A7 gelekt 

Bron: NapiDroid

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
  Apple apparaten

  Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

  Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

  Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

  Samsung Galaxy S8 home knop

  Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

  T-Mobile

  Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

  Vivo vingerafdrukscanner

  Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters