Monument Valley 2 nu beschikbaar in de App Store: mooiste game op iOS

Monument Valley is nog steeds een van de meest opvallende mobiele games. De graphics weten je namelijk meteen te betoveren. Nu kun je weer de magische wereld instappen, want Monument Valley 2 staat nu in de App Store.

Monument Valley 2

Monument Valley is nog steeds een van onze favoriete mobiele games. Het alweer uit 2014 stammende spelletje combineert schitterende, maar dan ook echt schitterende tekeningen met intrigerende puzzels. Het enige nadeel wat we kunnen bedenken is dat het spelletje veel te kort was.

Monument Valley 2

Fans vragen dan ook al jaren om een vervolg. De ontwikkelaars van Monument Valley konden echter niks beloven. Het afgelopen jaar waren ze echter wel heel stil, waardoor men toch begon te speculeren dat er een sequel aan zou komen.

En ja hoor,¬†tijdens Apple’s jaarlijkse WWDC-keynote werd geheel onverwachts Monument Valley 2 aangekondigd. Dat niet alleen, de unieke puzzelgame is ook direct beschikbaar in de App Store. Voor 4.99 euro kun je de prachtige game op je iPhone of iPad downloaden.

Volgens Apple is Monument Valley 2 exclusief beschikbaar in de App Store. De originele Monument Valley was wel beschikbaar op Google Play, dus het is niet duidelijk of het om een Super Mario Run-achtige deal gaat, of dat het spelletje nooit naar de Play Store zal komen.

Nieuwe levels en verbeterde graphics

In Monument Valley 2 begeleid je opnieuw een moeder en haar kind op een reis door magische architectuur, kleurrijke werelden en geheime puzzels. Als speler manipuleer je de strak vormgegeven wereld om beide personages naar het einde te brengen.

Monument Valley 2

Naast nieuwe puzzels en mechanismes zijn ook de graphics sterk verbeterd. Op het grote scherm van je iPad komen de kleurrijke werelden extra goed tot hun recht. Eigenlijk doen de video’s en screenshots de levende levels uit Monument Valley 2 geen eer aan.

Helaas zijn het aantal levels weer vrij beperkt, dus bereid je erop voor om weer een aantal jaren te moeten wachten op meer content. Ach, zeker voor het prijskaartje van 4.99 euro is Monument Valley het wachten absoluut waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wil -

    Net gedownload uit de APP store.
    Complimenten aan USTWO!
    Net zoals Monument Valley 1 is nummer 2 een onvoorstelbaar mooi spel met wederom heel veel “M.C.Esher” achtige puzzels.
    Een aanrader voor op je IPAD!

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters